Evo zašto Zvezda nikada neće moći da obori rekord Partizana u Evroligi!

Prema novim propozicijama Evrolige, zabranjeno je montiranje pomoćnih tribina kao što je to ranije bio slučaj

  • 43

Navijači Crvene zvezde prošle sezone jesu oborili rekord po posećenosti na jednoj košarkaškoj utakmici, kada je u Areni protiv Budiveljnika bilo 24. 232 navijača, ali neće biti u mogućnosti da prestignu pristalice Partizana u Evroligi. Razlog je jednostavan - proširenja dvorane više neće biti.

Naime, Evroliga je odlučila da zabrani montažne tribine za stajanje, pa  nije moguće proširiti kapacitet dvorane od 18.386 sedećih mesta.

- Nije moguće očekivati obaranje rekorda. Evroliga ima veoma stroga pravila i gospodin Đordi Bartomeu nas je zamolio da ne instaliramo montažne tribine i dodatne stolice - istakao je direktor Zvezde Davor Ristović za Sport.

Uvedena i je i novina za najvatrenije pristalice crveno-belih. Delije ne mogu biti smeštene na nivou 200 nego na nivou 400, prilično daleko od terena, kao što je bio slučaj na meču sa Galatasarajem.

Takođe, tribine, gde su najvatrenije pristalice, ne smeju biti osvetljene već u kompletnom mraku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. oktobar 2014 | 14:40

    NIKADA !!! Vecito drugi !! A i bez obzira na to,svejedno je ovo FMP,zvezda je u zamrzivacu,ne postoji,ugasena je,MRTVA ZA SVA VREMENA,a kada se optuzbe vezane za Kosovo dokazu,ni FMP-a nece biti !!! Najuspesniji klub nezavisne Republike Srbije svih vremena-Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Pavle

    17. oktobar 2014 | 14:44

    Pa rekord je u vlasnistvu Delija.....!!!

  • Sumadinac

    17. oktobar 2014 | 15:11

    Pa odna nista!! Idemo na "MARAKANU" montiramo parket na travi i bice 60.000 DELIJA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA