Noćna trka povodom oslobođenja Beograda!

Ulična trka oslobođenja grada Beograda je najstarija atletska manifestacija u Beogradu i kao takva zaslužuje najbolju moguću tehničku organizaciju, ali i posetu, baš kao i čuvena "Trka zadovoljstva"

  • 0

Atletski savez Beograda organizovao je konferenciju za medije povodom 63. Ulične trke oslobođenje grada Beograda.

Predsednik Atletskog saveza Beograda dr Jovan Šurbatović, Dragan Ćirić ispred Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i Nikola Penić, generalni sekretar ASB otkrili su novitete na ovogodišnjoj "Trci zadovoljstva":

- Za razliku od ranijih godina, ovoga puta na "Trci zadovoljstva učestvovaće rekreativci, što će u mnogome omasoviti ovogodišnji događaj. Sponzor ove trke je kompanija ASIKS. Pored profesionalnih atletičara biće organizovana trka osoba sa posebnim potrebama. Pozivam sve ljubitelje atletike i sporta da u nedelju dodju centar Beograda i pozdrave naše najbolje trkače- rekao je Jovan Šurbatović.

- Ulična trka oslobođenja grada Beograda" je najstarija atletska manifestacija u Beogradu i kao takva zaslužuje najbolju moguću tehničku organizaciju. Kao i svih prethodnih godina i ovogodišnja trka će imati međunarodni karakter. Od domaćih atletskih zvezda očekuje se dolazak Amele Terzić - rekao je Nikola Penić i dodao:

- Veliku zahvalnost za pomoć u organizaciji ove trke dugujemo Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu na čijem se čelu nalazi Slavko Gak, Ministarstvu za omladinu i sport i kompaniji ASIKS. Promoter ovogodišnje manifestacije biće njabolji srpski trkač Emir Bekrić.

Ovogodišnja manifestacija održaće se u nedelju, 19. oktobra od 2o časova na Terazijama ispred hotela "Moskva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA