NIKOLIĆ: Ovaj derbi ništa ne odlučuje, ali smo gladni!

Pred meč sa crveno-belima, trener Partizana kaže da ga ne zanima igra Zvezde već samo njeogov tima

  • 5

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su šanse u derbiju uvek pođednake i da sutrašnji 147. prvenstveni duel sa Crvenom zvezdom neće rešiti prvenstvo.

- Dobro smo se pripremili za derbi, iskorisili smo pauzu da odmorimo igrače, radujemo se utakmici u kojoj nema favorita, uostalom u derbiju ga nikad nije ni bilo. Ukoliko moji igrači zadrža dosadašnju "glad za pobedama" možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - istakao je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj..

Prema njegovim rečima ključ na putu do trijumfa je velika želja, koja je krasila ekipu od početka sezone.

- Derbi je najveći praznik naseg fudbala, želimo da odigramo kvalitetno, uvažavamo Crvenu zvezdu, ali me jedino zanima igra Partizana. Ovaj derbi ne odlučuje ništa, tek smo na trećini prvenstva i sve je moguće - naveo je on.

Nikolić je istakao da crno-beli neće kalkulisati, kao i da ne bi prihvatio nerešen rezultat.

- Bilo ko da je na suprotnoj strani idemo na pobedu, moramo da verujemo u sebe, pošto samo šampioni tako razmišljaju. Derbi bi, kao i uvek, mogao da odluči neki sitan detalj. Zvezda ima kvalitetan tim, spoj mladosti i iskustva, poseban njihov kvalitet je agresivnost - zaključio je NIkolić.

Duel Partizana i Crvene zvezde, derbi meč 9. kola Superlige, igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA