Baloteli se odrekao seksa pre utakmica!

Nestašni napadač rekao je da su izmišljotine da je on izjavio da mnogo bolje igra kada ima seks 3-4 sata pred početak meča

  • 0

Problematični Mario Baloteli još nije opravdao ni cent koji je u njega uložio Liverpul, a italijanski napadač na sve moguće načine pokušava da ubedi navijače "crvenih" da je u ovom trenutku koncentrisan samo na teren i fudbal i da ga sve što se događa van stadiona ne interesuje.

U želji da pokaže pristalicama kluba sa "Enfilda" da će od sada moći da čitaju samo o njegovom učinku na utakmicama, a ne o skandalima koje izaziva, rekao je da su neistinite inforamcije medija o njegovom seksualnom ritualu pre utakmice, odnosno, da mnogo bolje igra ukoliko ima polne odnose tri-četiri sata pre duela.

- Neko mi je skoro rekao da sam navodno izjavio da sam mnogo bolji na terenu, ako imam seks nekoliko sati pre meča. Verujte mi, ako imam seks četiri sata pre utakmice, onda ne bih bio u stanju da igram. Mislim da niko ne bi mogao - rekao je Baloteli engleskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA