Nadal ide na novu operaciju!

Španac još nije odlučio da li će slepo crveo operisati pre ili posle završnog Mastersa u Londonu

  • 4

Španski teniser Rafael Nadal nagovestio je da bi zbog problema sa upalom slepog creva mogao da odsustvuje sa završnog ATP turnira u Londonu u novembru.

Špansk teniser već dve nedelje prima antibiotike, kako bi pokušao da odloži operaciju slepog creva za kraj godine.

- Predstoji mi operacija i sada je potrebno samo da odaberem pravi momenat za to. Učiniću sve što je potrebno kako bih igrao u Londonu, ali nisam siguran sto odsto da ću u tome uspeti - rekao je treći teniser sveta.

Nadal se kvalifikovao za završni turnir u Londonu, zaedno sa Srbinom Novakom Ðokovićem i Švajcarcima Rodžerom Federerom i Stanislasom Vavrinkom.

Blizu učešća u Londonu je pobednik US Opena Hrvat Marin Čilić, a za preostala mesta bore se još Britanac Endi Marej, Čeh Tomaš Berdih, Španac David Ferer i Japanac Kei Nišikori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    17. oktobar 2014 | 20:21

    Velika steta! Iako ga mi zbog velikog rivalstva sa Noletom i ne volimo previse, ipak moramo priznati da je rec o velikom sampionu, jednom od najvecih u istoriji i da ce tenis i sport upsteno biti na velikom gubitku ako ove operacije ostave znacajnog traga... Oporavi se majstore pa da te gledamo u jos kojem maratonu sa Noletom i da mi naravno otmes 10 godina zivota sa onim forhendima :))))

  • KejDi

    17. oktobar 2014 | 22:51

    Pray for Rafa!

  • стонога

    20. oktobar 2014 | 18:50

    Од јад су почели да га контролишу на захтев осталих игрЧа, све неки изговори. Било је крајње време

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA