Filip Đorđević neće gledati kapitena Albanije 18 meseci!

Prema prognozama medija u Italiji, Srbija i Albanja odigraće novi meč na neutralnom terenu bez prisustva publike

  • 4

Posle incidenta na utakmici kvalifikacija z Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije čeka se odluka UEFA o kaznama koje će dve selekcije morati da snose. I pre nego što se oglasila evropska fudbalska unija sa svojom odlukom italijanski mediji spekulišu o mogućim kaznam.

Kako piše list Mesađero, meč će biti ponovljen na neutralnom terenu bez prisustva publike, a mediji u Italiji nisu saglasni da će će se nastaviti od 41. minuta, kada je prekinut, ili će ceo biti ponovljen.

Italijanski mediji takođe ističi da će UEFA oštro kazniti kapitena Albanije Lorika Canu zbog nasilnog ponašanja i to maksimalnom predviđenom kaznom od 18 meseci suspenzije, što prema novim pravilima znači da ne bi mogao da igra ni u svom klubu Laciju.

Inače za Lacio nastupa i srpski reprezentativac Filip Đorđević, koji ukoliko se ova prognoza ispostavi kao tačna u narednih godinu i po dana neće biti ni u kakvom kontaktu sa Canom.

UEFA će razmatrati 23. oktobra određivanje kazni dvema reprezentacijama, a kasnije će raspravljati o sankcijama protiv igrača pojedinačno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beni

    18. oktobar 2014 | 01:43

    Samo vi sanjajte. Takva kazna ocekuje vama.0-3 za albaniju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA