Stranci veruju u pobedu Partizana, domaći nisu baš sigurni!

Pogledali smo kakve kvote na 147. večiti derbi nude srpski i strani "bukmejkeri", a prema i jednima i drugima je prednsot na strani domaćina, samo je razlika u ponudi

  • 6

Večiti derbi je pred nama, i kao i uvek bez obzira na formu ili bilo koje druge aspekte kada je u pitanju susret Partizana i Crvene zvezde favorita nema i vrlo je teško proceniti ko bi mogao da pobedi. Ova pitanja, pored navijača, najviše zanimaju i kladioničare koji se sigruno pitaju kakve li su kvote na duel starih rivala.

Mi smo malo istražili i odlučili da vam prikažemo za koga "bukmejkeri" smatraju da je bliži pobedi u Derbiju. Interesantno je da i domaće i strane kladionice daju prednost domaćinu, crno-belima, ali se kvote veoma razlikuju.

Prema domaćim ponuđačima, kvota na pobedu ekipe iz Humske se kreće između 2,20 do 2,35, dok je na trijumf crveno-belih od 2,90 do 3,10, a nerešen ishod je oko 3. Što se tiče stranaca oni mnogo više veruju u pobedu vicešampiona koji je u mnogo boljoj formi i seriji pobeda, pa je tako kod njih kvota da sva tri boda ostaju u Humskoj svega 2, a na pobedu gostiju dostiže i visokih 3,50.

Što se tiče golova, stranci ne veruju da će ih biti više od dva i kreće se oko 1,80, a slična je situacija i kod naših "bukmejkera", a kada je u pitanju konačan rezultat meča najviše se veruje da će Partizan trijumfovati 1:0 i u tom slučaju biste na 1 uloženi evro zaradili oko 8 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA