POMOĆ STAROG PRIJATELJA: Toni Bler brani Albance pred UEFA!

Prema pisanju albanskih medija u timu koji će štititi interese njihovog Saveza i reprezentacije štitiće bivši premijer Velike Britanije koji je bio jedan od najtvrdokornijih pristalica bombardovanja Srbije 1999. godine

  • 29

Fudbalski savez Albanije je dobio još jednog advokata koji će da brani njihove interese pred Disciplinskom komisijom UEFA zbog događanja na utakmici protiv Srbije u Beogradu, a reč o čoveku koga srpski narod itekako dobro pamti, ali nikako po dobrom.

Kako prenose albanski mediji, bivši premijer Velike Britanije, Toni Bler biće jedan od ljudi koji će braniti albansku stranu pred disciplincima evropske kuće fudbal, a pored njega u timu će biti i njihov premijer Edi Rama, kao i poznati advokat Skender Fani.

UEFA je okrivila Albaniju po dve tačke, jedna je puštanje zastave "Velike Albanije" na stadion što je bio povod za početak incidenta, a druga je odbijanja da nastave utakmicu uprkos naređenju koje je stiglo iz Niona.

Podsetimo da je Toni Bler bio premijer Ujedinjenog kraljevstva za vreme NATO bombardovanja Srbije 1999. godine i da je bio jedan od najzagriženijih pristalica toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir

    18. oktobar 2014 | 14:41

    Pa to je očigledno velika podrška fašizma Toni Bler olos i narode dali ste za Eu ili one koje nas brane Zivela Rusija Ziveo Vladimir Putin

  • Goran

    18. oktobar 2014 | 14:12

    Pa vreme je da se i on pojavi u sudu,samo na optuzenickoj stolici. Al dobro ovo je pocetak ka tome.

  • Horejsio

    18. oktobar 2014 | 15:07

    Klempavi Bler, ljigavac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA