ŠKULETIĆ VS JOVIĆ: Ko se više izblamirao pred golom? (VIDEO)

Napadači Partizana i Crvene zvezde imali su veliki broj prilika na 147. večitom derbiju, ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika

  • 17

Solidan derbi imali smo prilike da vidimo. Viđena je otvorena igra sa obe strane, koja je iznedrila veliki broj prilika, ali su golmani bili na visini zadatka, za razliku od navijača, pa je viđen samo pogodak Nikole Drinčića, koje je odlučio pobednika.

Tragičar derbija, svakako je mladi napadač Crvene zvezde, Luka Jović. Najmlađi igrač u istoriji derbija, imao je u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0 dve odlične prilike.

U prvoj šansi je Jović šutirao preko gola, da bi u drugoj veoma slabo zahvatio loptu, koja je jedva stigla do Milana Lukača.

Sa druge strane, najbolji strelac Partizana u ovoj sezoni, Petar Škuletić imao je veliki broj šansi da postigne gol, ali šta nije odbranio Rajković, centarfor crno-belih je poslao pored ili preko gola.

Nema sumnje da je velika želja za postizanjem pogotka u susretu sa Crvenom zvezdom, sputala Škuletića da bude heroj najveće utakmice u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z3 conpact

    18. oktobar 2014 | 21:30

    Mislim da je glupo napisati ,,ko se vise izblamirao,, Doduse Jovic nije umeo da da go,sto se pravda neiskustvom,a Skuletic je veoma dobro igrao,i sve sanse koje je imao koristio je dobro,ali nije ga hteo go,a i ruku na srce mali Rajkovic je veoma dobro branio ;-)

  • Milios

    18. oktobar 2014 | 21:40

    Skuletic je bio konstantna pretnja za Zvezdin gol a Jovic se nije video osim ove dve blamaze. Nisu za uporedjivanje.

  • M.Dj

    18. oktobar 2014 | 21:32

    Realno gledano nijedan se nije obrukao. Mislim da je Skuletic bio blizi pogotku jer su 3 od njegovih 6 suteva isli u gol,a sto se tice Jovica mislim da nijedan njegov sut nije isao u gol. Ali Jovic je veoma mlad i talentovan vreme radi za njega mislim da za par godina on moze biti jedan od najboljih igraca Zvezde (ako ga Zvezda ne proda)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA