Lalatović: Trebalo je da vodimo 2:0 na poluvremenu, ali presudilo je naše neiskustvo!

Igra iz prvih 45 minuta je model kako mi treba da igramo. Čestitam Partizanu na pobedi, a nama ostaje da gledamo dalje unapred, rekao je trener Crvene zvezde

  • 25

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović mirno je čestitao Partizanu trijumf od 1:0 u večitom derbiju, istakavši da crveno - beli imaju mlad tim i da su propustili šanse u prvom poluvremenu.

- Rekao sam već ranije da imamo jako mlad tim, evo debitovao je Jović sa 16 godina i Ristić sa 18. Neiskustvo Luke Jovića je rezultiralo da nismo vodili sa dva gola razlike na poluvremenu.

- Imali smo inicijativu u prvih 45 minuta i stvarali šanse. Oni su kasnije preuzeli ritam igre u drugo poluvremenu - rekao je Lalatović i dodao:

- Znali smo da Drinčić ima odličan udarac nije nas iznenadio, ali nemam šta da zamerim igračima.

- Igrali smo prvo poluvreme odlično i to je model kako treba da igramo. Čestitam igralima Partizana na pobedi i idemo dalje - poručio je Lalatović.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir

    19. oktobar 2014 | 08:02

    Pa Lalatovic priča o promasajima Jovica a mi u PARTIZANU mozemo reci da Skuletic nije ispromasivo onolike sanse mozda bi bilo 4 gola u mreži Zvezde pa gopodo kad bi bilo sta bi bilo reprize nema cekamo sledeci derbi

  • Vuk

    19. oktobar 2014 | 00:25

    Prva sansa cist offside, a drugu nije ni sutnuo!!!! Kako da vodite 2:0? Lalatovicu uozbilji se!

  • Milos

    18. oktobar 2014 | 21:32

    Srpski Falkao neiskusan? Ovo ga je Tole potplatio da laze. Trenerska prevaro poklopi se usima. Koja ti je taktika bila osim da ti Mazic svira penal?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA