Incident kod Zvezdinog autobusa: Redar napao Rajkovića, njega Mijailović, zatrčali se i Grobari!

Neprijatne scene u blizini miks zone Partizanovog stadiona

  • 18

Neprijatna situacija po izlasku fudbalera Crvene zvezde na njihovom putu do klupskog autobusa posle poraza u 147. Večitom derbiju.

Redar sa vidno obeleženim markerom je nešto dobacio golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću, kapiten crveno - belih Nikola Mijailović se umešao i nezvanično, šutnuo ili odgurnuo redara, što je iziritaralo i okupljene navijače Partizana u blizini miks zone (kojima još jednom nije bilo mesto tu).

Službena lica su sklonila redara, koji im je objašnjavao kako je on napao verbalno, a njega su fizički.

Sve se završilo pretnjama redara kako će on "naći Mijailovića u gradu i kako se zvezdin kapiten neće dobro provesti".

Međutim, i ograda koja je bila nepremostiva prepreka za desetak navijača Partizana sprečila je mnogo veći incident kod Zvezdinog autobusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. oktobar 2014 | 23:22

    ..A sve je pocelo izjavom da ce se u Srbiji ziveti bolje ako FKCZ bude sampion..nastavak sledi..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • grobar do koske

    18. oktobar 2014 | 22:57

    ..A sve je pocelo ponizavajucom izjavom,upucene protiv elite Srpskog naroda-Grobara,da ce se u Srbiji ziveti bolje,ako FK CZ bude sampion..sto se pokazalo kao najobicniji spin i jeftina demagogija na koju su se primile osiromasene osobe-duhom, sopstvenim misljenjem i zdravim rasudjivanjem,sta je laz,a sta istina..tako je pocelo,sada se ovakve stvari desavaju,a videcete kako ce se zavrsiti !!! Smrt fasizmu-Sloboda Partizanu !! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Kockica

    18. oktobar 2014 | 22:34

    Dobiju derbi i pikazu se na kraju kakvi su. Umesto da slave cekaju ispred autobusa protivnika hahahaha GROBARI vi i vas mali klub ne pripadate ovoj zemlji. ODSELITE SE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA