ZBOG NAPADA NA REDARA: Kapitenu Zvezde preti zatvor?

Po završetku 147. derbija prema priči očevidaca na stadionu Partizana, Nikola Mijailović je šutno pripadnika obezbeđenja, a ukoliko se to ispostavi kao tačno, kapiten crveno-belih bi mogao iza rešetaka

  • 47

Nemile scene po završetku 147. derbija, kada se kapiten Zvezde Nikola Mijailović nezvanično sukobio sa radnikom obezbeđenja mogle bi skupo da ga koštaju.

Pošto je redar na stadionu u Humskoj vređao golmana crveno-belih Predraga Rajkovića u zaštitu je prema priči očevidaca uleteo kapiten Mijailović.  Zvezdina "petica" je demantovao da je šutnuo radnika obezbeđenja.

- Nije mi jasno zašto me je taj čovek vređao. Sramota me je i da kažem šta mi je sve rekao. On je plaćen da radi svoj posao, da štiti igrače, a ne da ih napada i vređa. Nije tačno da sam ga udario, jer da jesam polomio bih mu sve živo - rekao je Mijailović za "Informer" dodajući da je policiji dao izjavu povodom incidenta.

Ukoliko policija utvrdi da je Mijailović kriv prema tački šest osnovnih odredbi Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim terenima jasno stoji da se kažnjava izazivanje nereda prilikom dolaska, odnosno odlaska sa sportskog objekta ili u sportskom objektu, remećenje toka sportske priredbe ili ugrožavanje bezbednosti učesnika sportske priredbe ili trećih lica.

Za izazivanje nereda zaprećena je kazna do 12 meseci, a ostaje da se vidi ko je kriv u ovom slučaju - redar ili Mijailović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    20. oktobar 2014 | 01:04

    Nikada dostojanstven u porazu+

  • Djole

    20. oktobar 2014 | 09:03

    "Da sam ga udario polomio bi mu sve zivo"... Izvini Tajsone nismo te prepoznali.. :-)

  • CAR LAZAR

    20. oktobar 2014 | 08:57

    Ajmo malo iza resetaka da se naucis onoga sto nisi kuci!!! Mislim osnovnu kulturu...bahati covece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA