LAZAR ĆIRKOVIĆ: Nadam se da ću zaustaviti Demba Bu!

- Vidim da je u seriji, postigao je na poslednjoj utakmici dva gola. To što je igrao u Čelsiju dovoljno govori o njemu. Veoma kvalitetan igrač i videćemo u četvrtak kako će izgledati borba sa njim - zaključio je mladi štoper

  • 2

 Lazar Ćirković je pravo osveženje u timu Partizana. Talentovani štoper, koji je u smiraj letnjeg prelaznog roka stigao u Partizan, svojim partijama u važnim utakmicama kupio je sve pristalice crno-belih.

Mladi reprezentativac zadovoljan je kako do sada izgleda njegova sudbina u redovima kluba iz Humske i naglašava da je njegov dolazak u Partizan pravi pogodak.

- Mislim da je moj dolazak u Partizan pun pogodak. Radio sam kvalitetno na treninzima, brzo dobio šansu i iskoristio je. Veoma sam se dobro uklopio i drago mi je da su javnost i navijači zadovoljni onim što pružam u dosadašnjem delu sezone - rekao je Ćirković.

Defanzivac Partizana smatra da crno-bele očekuje veoma teška utakmica protiv favorizovanog Bešiktaša, a nada se da će on izaći kao pobednik sa prvom zvezdom turkog tima, a ne Demba Ba.

- Vidim da je u seriji, postigao je na poslednjoj utakmici dva gola. To što je igrao u Čelsiju dovoljno govori o njemu. Veoma kvalitetan igrač i videćemo u četvrtak kako će izgledati borba sa njim - zaključio je mladi štoper.

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile srbija

    21. oktobar 2014 | 08:41

    Decko svaka tebi cast svi verujemo u tebe i znamo da ces dati 100% od sebe ..samo hrabro dole na terenu i iskidajte besiktas

  • M.Dj

    21. oktobar 2014 | 11:30

    Pokazao je zelju i borbenost od prvog meca u crno-belom dresu samo neka nastavi tako postace on novi Ivanov...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA