Radonjić strepi od Neptunasa! Ko kaže da su autsjaderi?

Zbog novonastale situacije imaćemo verovatno samo jedan trening pred Neptunas, ali moramo da budemo spremni. Kao što ćemo ići u Atinu da dobijemo Olimpijakos, tako i sada idemo na pobedu, rekao je trener Zvezde

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da utakmicom protiv Neptunasa u Evroligi, crveno-beli započinju seriju teških gostovanja, ali da imena rivala, kao ni naporna putovanja nikako ne utiču na pobedničke ambicije.

Crveno-beli će već večeras krenuti put Litvanije, jer će zbog štrajka radnika "Lufthanze" morati da putuju preko Moskve

- Ovo je početak teške serije utakmica za nas, prvo Neptunas, pa gostovanje u Zadru, pa potom još pet-šest mečeva u nizu, koji izuskuju maksimalnu angažovanost.

- Zbog novonastale situacije imaćemo verovatno samo jedan trening pred Neptunas, ali moramo da budemo spremni. Kao što ćemo ići u Atinu da dobijemo Olimpijakos, tako i sada idemo na pobedu - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Radonjić je dodao da ekipa Neptunasa nije autsajder u D grupi, iako je tako izgledalo nakon žreba.

- Kada smo dobili rivale u Evroligi stvoriio se ambijent da su potpuni autsajderi, ali to je bilo u trenutku kada još nisu bili formirani timovi. Neptunas je ozbiljna ekipa, što je dokazao i prošle godine kada je u konkurenciji dva evroligaša došao do same završnice njihovog prvenstva i izgubio u finalu od Žalgirisa  rekao je trener Zvezde..

Utakmica drugog kola D grupe Evrolige igra se u četvrtak od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA