Vujošević ćutao o Mekejlebu, BAT-u i pojačanjima!

Iskusni trener nije želeo da odgovara na pitanja o dolasku Amerikanca, kao ni o blokadi FIBA za dovođenje igrača

  • 24

Trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević nije želeo uoči meča Evrokupa sa Banvitom (sreda 18.00) da priča o eventualnom povratku Boa Mekejleba među crno - bele.

Takođe, pre konferencije za medije novinarima je rečeno da ne postavljaju pitanja u vezi blokade BAT-a ( Arbitražni sud FIBA)

Trener srpskog šampiona se osvrnuo na dolazaka Milana Mačvana, na meč sa Banvitom i na nedavne ubedljive poraze tima u ABA ligi i Evrokupu.

- Bolje je izgubiti jednu utakmicu sa 30 razlike nego 30 sa jednim poenom - smatra Vujošević i dodaje:

- Nadam se da će publika pokazati da je Pionir hram košarke i da će prepoznati situaciju u kojoj se nalazimo. Prava atmosfera se dobija pobedama, a trijumf protiv Banvita ne bi značio samo dva boda u Evrokupu već bi nam značio i na polju samopouzdanja - rekao je Vujošević na konfreneicji za novinare u hali Pionir.

On se zahvalio Milanu Mačvanu na odluci da se vrati u klub i najavio da crno-beli rade na dovođenju jednog plejmejkrea.

- Imamo problem na toj poziciji, pokušavamo da ga rešimo iz sopstvenog kadra, ali nećemo zbog slabijih rezultata da podležemo nervozi i da dovodimo bilo koga, već nekog ko će se uklopiti u tim.

- Mačvan je profesionalac ali je pokazao i ljubav prema klubu, igrač takvog kvaliteta je uvek dragocen, posebno u situaciji u kakvoj se nalazimo, nadam se da će doprineti ekipi u uspostavljaju stabilnosti-  rekao je Vujošević.

Trener crnio-belih je podsetio da se klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji posle odlaska šestorice igrača prošle sezone.

- Otišli su Vesterman,. Pavlović, Bertans, Bogdanović, Lovernj i Musli, koji su prošle godine bili okosnica tima i teško je bez njih postizati rezultate.

- Ne može niko da se čudi našim rezultatima, nalazimo se u fazi stvaranja tima. Radimo najbolje što možemo, ali smo svesni da u sportu postoji vremenska razlika između rada i rezultata- rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mali

    21. oktobar 2014 | 16:49

    Da li ti slusas sebe sta pricas? crvena zvezda i fmp su napravili fuziju ali se u toj fuziji nije ugasio fmp i otiso u stecaj 5 godina nego zvezda. Ako zvezda nije u stecaju kazi mi onda zasto su igraci zvezde morali da potpisuju nove ugovore a igraci fmp-a ne? Zasto taj klub nije u sd crvena zvezda? Zasto ima drugi ziro racun? Po cemu je to prava kk crvena zvezda koja je trenutno u stecaju najveci brend? Sta je to osvojila da bi zasluzila takvo zvanje? Klub koji je zadnji put bio prvak drzave 97 god ti zoves najveci brend? KK PARTIZAN MIT ILI CUDO?! KK PARTIZAN JE PONOS SRBIJE ! ! !

  • marko

    21. oktobar 2014 | 15:18

    Dule je moj idol, jedini u zivotu kojeg sam imao, madjionicar!

  • Ortodox

    21. oktobar 2014 | 16:01

    srecno u kupu milke canic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA