Prijatelj albanskog "spajdermena": Bio je 16 sati okačen o zvono u crkvi pored stadiona Partizana! (VIDEO)

Čovek koji je pustio drona sa zastavom "Velike Albanije" na utakmici Srbija - Albanija je sve organizovao tako da ne bude uhvaćen, i bio je nekoliko puta u Beogradu kako bi video mesto na kom treba "sve da odradi"

  • 48
Velika Albanija, Navijač Albanije sa zastavom,Ismail Morina Printskrin: Youtube / Podignem Nepodignuto

Nedelju dana posle prekinute utakmice između Srbije i Albanije stižu neverovatne informacije o muškarcu koji je pustio drona sa zastavom "Velike Albanije" sa crkve u Humskoj u pravcu stadiona Partizana.

Momak, koji je zastavao prošvercovao u unutrašnjosti svoje jakne, postao je ikona albanskog "uspeha". Zove se Ismail Kuksjanin Morina, i godinima živi u Milanu.

Kuksjanin je inače sličnu akciju izveo i tokom utakmice Albanije sa Slovenijom u bivšoj jugoslovenskoj republici, gde se popeo na ogradu sa albanskom zastavom. Tom prilikom je čak i zaplakao tokom intoniranja himne.

Njegov prijatelj je u izjavi za albanske medije rekao da je Kuksjanin i pre incidenta u Beogradu radio tako "lude" stvari, jer je veliki patriota. Kada je u pitanju slučaj u Beogradu, izneo je nekoliko neverovatnih činjenica:

Ekskluzive/'16 orë mbi kishë për të ngritur... by shqiptarjacom

- Ismail je sve organizovao tako da ne bude uhvaćen, i bio je nekoliko puta u Beogradu kako bi video mesto na kom treba sve da odradi. Koristio je slike Partizanovog stadiona i okoline - rekao je njegov prijatelj.

On je potom dodao da je ujutru 14. oktobra otišao u crkvu, gde je bio zakačen za zvono, i tu je na kanapima proveo 16 sati - za to vreme se nije pomerio, nije imao hrane ali jeste malo vode (?!).

- To je sve uradio nezavisno od sveštenika - tvrdi izvor.

Kada je meč na stadionu Partizana, pustio je drona sa zastavom.

- Zastava je bila spremna još od avgusta kada je bio u Tirani - završio je priču izvor "Telegrafija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Potpala

    21. oktobar 2014 | 18:43

    Covek je ektremista za svoju zemlju i veru,Tata je za sve nas. Dao je lekciju Beogradu u sred Beograda,znaci skidam kapu;-).

  • Catv

    21. oktobar 2014 | 18:14

    Ma on je tamo visio od Nove godine

  • Bill

    21. oktobar 2014 | 20:04

    Pa jel on šiptar ili nindža?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA