JANKOVIĆ ODBIO STANDARD: Ne idem ni za džak pun para!

Srpski stručnjak nema nameru da napusti Mehelen i preuzme posrnuli Standard iz Liježa

  • 3

Nekadašnji trener Crvene zvezde, a sada Mehelena, Aleksandar Janković odbio je ponudu Standarda iz Liježa, prenose belgijski mediji!

Janković navodno nije hteo ni da pregovara sa Standardom, koji je nedavno ostao bez trenera, iako se tokom prethodnih dana njegovo ime usko povezivalo sa klubom iz Liježa.

- Posle nedeljne utakmice menadžer našeg trenera rekao mi je da postoji interesovanje. Bio sa Jankovićem i on je bez sumnje rekao da neće otići. Bukvalno mi je rekao da neće otići, čak iako dođu sa džakom punim para - rekao je predsednik Mehelena Johan Timermans.

Da je kojim slučajem došlo do dogovora sa Standardom, Janković bi najverovatnije sarađivao sa bivšim fudbalerom Zvezde  Ivanom Vukomanovićem, koji privremeno obavlja funkciju trenera. Inače, bio je pomoćnik Gija Luzona.

Podsetimo i to da će janković tokom vikenda gostovati Lirsu, timu za koji nastupa Boban Bajković, a sa klupe predvode ''zvezdaši'' Slaviša Stojanović, Miloš Kostić i Bratislav Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinez

    22. oktobar 2014 | 11:49

    Sale delijoo

  • Zoks

    22. oktobar 2014 | 09:32

    Ti covece ne mozes da vodis ni Surdulicki fudbalski klub, a ne neku ozbiljniju ekipu. Sta ti je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA