TERZIĆ i LALATOVIĆ: Završavamo posao s Lukovićem!

Iskusni štoper bi napokon trebalo ponovo da zaigra u crveno-belom dresu

  • 6
Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović Foto: Marko Todorović

Crvenoj zvezdi je potreban Aleksandar Luković! Tako barem misli vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić, ali i trener srpskog šampiona Nenad Lalatović.

Iskusni defanzivac je i tokom leta bio viđen u dresu kluba odakle se otisnuo u Evropu, ali do dogovora nije došlo. Ipak, Luković je sve vreme boravio na Marakani i trenirao sa prvim timom, a nakon povrede Marka petkovića verovatno će i zvanično zadužiti crveno-belu opremu.

- Luković je potreban Zvezdi. Verujem da uskoro sledi završetak posla na obostrano zadovoljstvo - istakao je Lalatović, dok se na njegove reči nadovezao i Terzić:

-Blizu smo dogovora sa Lukovićem. Svi znamo koliko bi on dobro došao Zvezdi i nadam se da ćemo vrlo brzo završiti posao.

To bi najverovatnije značilo da će na poziciju desnog beka Savo Pavićević, dok bi Luković, zajedno s Lazićem, činio tandem štopera ispred gola Rajkovića. Podsetimo, Luković je od 1. avgusta slobodan igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik Sloter

    22. oktobar 2014 | 08:22

    Ti si terzicu zavrsio posao za tebe. I to dobar!!! Za ceo zivot!!! A ove budale sto se deru sa tribina ko sisa,pas laje vetar nosi.

  • Zoks

    22. oktobar 2014 | 09:26

    Taj posao zavrsavate vec trecu godinu. I nista!

  • GUJF

    22. oktobar 2014 | 08:59

    Kakva svita...Blago zvezdi sa njima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA