BILIĆ: Zanima me samo fudbal, nisam ja Unprofor!

Hrvatski stručnjak na klupi Bešiktaša nije želeo da komentariše meč Srbija - Albanija i navodi da je Partizan iskusna ekipa sa velikom tradicijom

  • 1

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je da njegove izabranike u 3. kolu Lige Evrope protiv Partizana očekuje težak i neizvestan meč.

- Mislim da će to biti velika utakmica. Situacija u našoj grupi je ''tesna'', jer se na tabeli izdvojio samo Asteras. Imamo velika očekivanja, nadam se da ćemo biti u boljoj poziciji posle ove utakmice - izjavio je Bilić novinarima u Beogradu i naglasio da je cilj turskog kluba plasman u narednu rundu takmičenja.

On je ocenio da Partizan ima kvalitetan tim.

- To je klub sa dugom tradicijom, nalaze se u dobroj formi pošto su zabeležili osam pobeda u nacionalnom prvenstvu. Ipak, i mi smo prvi u turskom šampionatu i ne smemo da budemo skromni. Idemo na pobedu - poručio je hrvatski stručnjak.

Pitanje novinara da li na sutrašnjem meču mogu da se ponove incidenti kao na utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije Bilić nije želeo da komentariše.

- Ne želim da pričam o tome. Ja nisam političar, već fudbalski trener. Nisam mirotvorac ili lice Unprofora, zanima me samo fudbal - kazao je Bilić i istakao da u duelu protiv Partizana očekuje "lepu fudbalsku predstavu".

- Očekujem dobar meč, ali i dosta neizvestan. Krajnji ishod ne znam, da znam, bio bih bogataš - kazao je trener Bešiktaša, ocenivši da je tim Partizana "kvalitetan spoj mladosti i iskustva.''

- Čuo sam da im se povredio bitan igrač Vulićević, ali tu su golman Lukač, iskusni Ilić i mnogi drugi. Dok sam bio trener moskovske Lokomotive želeo sam da dovedem Volkova, Drinčić i Škuletić mi se takođe mnogo sviđaju, a Saša ilić je legenda kluba. Partizan je sklop kvaliteta, dobrog potencijala i pobedničkog mentaliteta - zaključio je Bilić.

Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Besiktaša igra se sutra u Beogradu od 21.05 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI/MIKI

    22. oktobar 2014 | 22:27

    NEMA IGRE KADA NEMA ANDRIJE DELIBASICA. ANDRIJA MAJSTORE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA