Stevanoviću ugrožen život u Gani!

Advokat dojučerašnjeg selektora Gane tvrdi da potpredsednik FS te zemlje Džordan Anagbla pokušava da zaplaši Plavog jer mu savez duguje novac

  • 0

Doskorašnji selektor Gane Goran Stevanović obratio se predsedmniku FIFA Sepu Blateru pošto je zabrinut za bezbednost posle pretnji koje mu je uputio potpredsednik Fudbalske asocijacije Gane Džordan Anagbla. Juče je ozvaničen prekid saradnje srpskog stručnjaka i selekcije Gane, iako se već neko vreme znalo da će do toga doći.

- Šokirani smo i uplašeni za naše živote, jer nam je gospodin Anagbla rekao da od trenutka kada je Goran smenjen niko ne može da nam garantuje bezbednost na teritoriji Gane! Dodao je da svašta može da se desi mom klijentu i da to niko iz Saveza ne može da spreči.

Tražimo da pod hitno reagujete preko Fudbalskog saveza Gane, ministarstva policije i premijera Gane, kako bi gospodinu Stevanoviću bila garantovana sigurnost, pošto su ova dešavanja van svih statuta i pravila FIFA - poručio je u pismu Blateru Stevanovićev advokat Zoran Anđić.

Anđić tvrdi da Anagbla pokušava da zaplaši Plavog jer mu savez duguje novac. Pregovori o obeštećenju Stevanoviću još nisu završeni, sledeća runda očekuje se krajem nedelje, a srpski trener potražuje 100.000 evra koje mu sleduju do kraja ugovora, plus još 200.000 koje mu Savez duguje od ranije.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA