BILIĆ ODUŠEVLJEN GROBARIMA: Samo u Beogradu i Splitu pevaju posle poraza!

Strateg Bešiktaša je na konferenciji za štampu bio pod utiskom gesta navijača Partizana koji su posle utakmice ostali da pevaju sa fudbalerima

  • 11

Blistao je posle ubedljive pobede svog tima, trener Bešiktaša, Slaven Bilić na konferenciji za novinare. Nije očekivao ovako lak trijumf svojih pulena, jer je znao da doazi na vruće gostovanje.

- Srećni smo zbog pobede. Odigrali smo ozbiljno čitav meč. Rano smo postigli gol i onda držali sve pod kontrolom. Znamo gde smo igrali i kakav nas je tim čekao, ali smo bili dobri - rekao je hrvatski stručnjak koji je ipak ostao oduševljen atmosferom na trbinama, posebno gestom navijača Partizana koji su posle meča ostali da pevaju sa fudbalerima kao da je njihov tim pobedio.

- Atmosfera je bila odlična, prava sportska i zahvalio bih se navijačima oba tima zbog toga. Ja sam ovo što se dogodilo na kraju video samo dva puta u svojoj karijeri. Samo se u Splitu i Beogradu peva posle poraza. Impresivno od strane Grobara - kazao je Bilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VOPI

    24. oktobar 2014 | 00:43

    Labudova pesma Slavene. Sad svi lepo da se uhvate pod ruku i Grobari i Delije i svi ostali navijaci u drzavi zajedno sa upravama i igracima da otpevaju jednu zajednicku i svi kljuc u brave pa kud koji mili moji. Nema ovde vise fudbala.

  • Sir Oliver

    24. oktobar 2014 | 02:18

    Samo vi lupajte minuse, covjek je realan ma koliko god se to nama ne svidja.

  • Pedja

    24. oktobar 2014 | 01:27

    Gospodin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA