LJUBAVNO PROKLETSTVO SVETSKIH ŠAMPIONA: Posle Ozila i Švajnija, i Nojer ostao bez devojke! (FOTO)

Već treći član selekcije "pancera" sa Svetskog prvenstva prekinuo je dugogodišnju vezu, ali za razliku od prethodne dvojice u njegovom slučaju nije bilo nikakve prevare ili nove ljubavi

  • 2

Nemci su letos dominantno osvojili titulu svetskog šampiona u Brazilu, ali čini se da udarne igle selekcije "elfa" taj uspeh otplaćuju na ljubavnom planu, odnosno, kao da ih je neko posle toga prokleo da nemaju sreće u ljubavi.

 

Naslovne strane medija u Nemačkoj ovog vikenda ispunjene su fotografijama golmana Manuela Nojer i njegove dugogodišnje devojke Katrin Glih, a razlog za to je njihov za sada još uvek navodni raskid posle duge veze. Tako je čuvar mreže Bajerna postao treći član selekcije "pancera" koji je u poslednjih mesec dana prekinuo vezu sa devojkom sa kojom je bio jako dugo zajedno.

 

 

Prvi je nogu povukao Bastijan Švajnštajger koji je započeo romansu sa našom Anom Ivanović još i pre nego što je raskinuo vezu sa modelom Sarom Brandner, a najgore je prošao Mesut Ozil koga je izabranica ostavila jer je bio u tajnoj vezi sa verenicom svog kolege Kristijana Lela, koji je i otkrio ovu aferu preko poruka koje su razmenjivali njegova tadašnja verenica i igrač Arsenala.

 

Ipak, za razliku od njih dvojice, u Nojerovom slučaju ni prevara, ni nova ljubav nisu razlog za rastanak između njega i slatke Katrin, već jednostavno su se zasitili jedno drugog i odlučili da nastave odvojenim putevima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA