SUAREZ PRIZNAO: Idem na terapiju, jer ne mogu da kontrolišem želju za ujedanjem!

Urugvajski reprezentativac kome je u petak istekla četvoromesečna suspenzija zbog ujedanja Đorđa Kjelinija javno je rekao da se nalazi na "odvikavanju" od tog poriva koji je nekoliko puta u karijeri demonstrirao

  • 0

Urugvajski fudbaler Luis Suarez koji debituje za Barselonu u "el klasiku" protiv madridskog Reala posle četiri meseca suspenzije zbog ujedanja protivničkog igračca, priznao je da je na terapiji, kako bi kontrolisao taj nagon.

Urugvajac je na Mundijalu u Brazilu u meču protiv Italije ujedo Ðorđa Kjelinija, zbog čega je suspendovan na četiri meseca i ta kazna mu je istekla u petak. Suarez je za britanski "Gardijan" priznao da je imao problem sa obuzdavanjem "poriva za ujedanjem".

- To je kao impuls, kao reakcija koju ne možete da kontrolišete. Verujem da sam sada na pravom putu, i imam potpuno poverenje u ljude koji mi pomažu da prebrodim taj problem - rekao je Suarez.

Urugvajski fudbaler je pre Kjelinija prošle godine ujeo i srpskog internacionalca Branislava Ivanovića, tokom utakmice između Čelsija i Liverpula, a u vreme dok je nosio dres Ajaksa ugrizao je i igrača PSV-a Otmana Bakala.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA