Vujošević je objasnio koji problem ima Partizan ove sezone

Strateg crno-belih posle pobede nad Metalcem sa 84:77 istakao je da je potrebno dosta vremena da epizodisti iz prošle sezone preuzmu lidersku ulogu

  • 11

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će njegovom timu biti potrebno dosta vremena da zaigra na prepoznatljivom nivou.

Crno-beli su posle preokreta u drugom poluvremenu pobedili Metalac sa 84:77 i tako prekinuli seriju poraza.

- Nismo još pronašli igru. Ostali smo bez šestorice igrača i sada je potrebno dosta vremena da epizodisti preuzmu lidersku ulogu. Plejmejkeri teško igraju. Tepić je izgubio elan. Nije pozvan u reprezentaciju i sigurno je i to uticalo. Međutim, on je odgovoran čovek, svestan je da ne igra dobro - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je dodao da Milan Mačvan zbog obnovljene povrede zadnje lože verovatno neće putovati u Izrael, na utakmicu sa Hapoelom u Evrokupu.

- Utakmica protiv Metalca je bila važna za nas, znao sam da će biti teško. Metalac ima pristojnu ekipu, znaju da promene ritam i pronađu slabu tačku kod protivnika. Mi smo utakmicu odigrali u velikom grču. Zahvaljujem se publici koja dolazi da nas bodri - rekao je Vujošević.

Najefikasniji u timu Partizana sa 18 poena bio je Mihajlo Andrić, dok je poen manje postigao Nikola Milutinov.

- Ovo je bila vrlo važna utakmica za nas, samim tim i pobeda. Upravo zbog te težine smo loše i otvorili meč. U drugom poluvremenu smo se popravili, ubacili neke šuteve i na kraju pobedili. Čestitam ekipi Metalca na dobroj igri - rekao je Andrić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    25. oktobar 2014 | 22:51

    38 slobodnih bacanja , Bravo sudije , bravo gepekovanje , bravo samoprozvana institucijo sto si sve godine prsila se drzavnim parama

  • Zoks

    26. oktobar 2014 | 16:07

    Dule, idi leci se.

  • Pireus

    26. oktobar 2014 | 14:42

    Dule je vodio Partizan u NBA, a vi? Kako te?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA