JAGODINA POBEDILA PARTIZAN: Crno-belima presudio njihov bivši igrač! (VIDEO)

Fudbaleri Jagodine naneli su prvi poraz Partizanu u ovogodišnjoj Jelen Superligi, a jedini gol postigao je Vladimir Jovančić

  • 49

Posle poraza od Bešiktaša, fudbaleri Partizana su zabeležili i prvi poraz u domaćem šampionatu. Crno-beli su poraženi u Jagodina minimalnim rezultatom, a strelac jedinog pogotka, bio je Vladimir Jovančić, nekadašnji igrač Partizana. Ovo je prva utakmica u ovogodišnjoj Jelen Superligi u kojoj crno-beli nisu pobedili.

Izabranici Marka Nikolića nisu pružili dovoljno dobru partiju na teškom gosovanju. Nije bilo dovoljno žestine i agresivnosti u igri crno-belih, što je domaća ekipa iskoristila došla do prednosti i uspela da sačuva svoju mrežu do kraja.

Stadion: Pod Đurđevim brdom

Gledalaca: 2.000

Sudija: Aleksandar Vasić

Strelci: Jovančić 55

Jagodina: Đuričić - Milinković -Mihajlović - Gašić  Ilić - Mitošević - Cvetković (od 88. Martinović) - Arsenijević - Đurić - Lepović - Jovančić (od 80. Šušnjar)

Partizan: Lukač - Stevanović (od 80. Marinković) - B.Ilić - Stanković - Volkov - Drinčić - Grbić (od 61. Živković) - Marković (od 68. Ninković) - S.Ilić - Lazović - Škuletić

Uprkos tome što u prvom poluvremenu nije bilo puno uzbuđenja ispred gola Lukača, odnosno Đuričića, mora se priznati da je u prvih pola sata viđen solidan tempo igre. Ipak, obe ekipe su uspevale da dođu do šesanesterca protivnika, ali je uvek falio ili završni pas ili je udarac ka golu bio slab.

Sve u svemu, malo je toga što bi moglo da se izdvoji iz prvog poluvremena. Crno-beli su imali veći posed, koji nisu uspevali da materijalizuju, dok se domaći tim opredelio za kontranapade, ali nisu imali previše uspeha.

Drugo poluvreme donelo je mnogo agresivniju igru Partizana, što je ostavilo još više prostora Jagodini za kontranapada, a jedan takav bio je koban po crno-bele. Igrao se 55. minut kada je posle asistencije Đurića, Vladimir Jovančić, nekadašnji igrač Partizana. doneo vođstvo svom timu.

Od tog trenutka, usledila je ogromna incijativa Partizana. Ređali su se napadi crno-belih, imali su i dobrih prilika gosti, naročito Grbić u 61. minutu, kao i Drinčić devet minuta pre kraja kada je pogodio stativu, ali se rezultat nije menjao.

Superliga, 10. kolo:

Subota

Mladost - Rad 2:1

OFK Beograd - Čukarički 0:4

Spartak - Borac 2:2

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:0

Crvena zvezda - Donji Srem 1:0

Napredak - Novi Pazar 0:1

Vojvodina - Voždovac 3:0

Nedelja

Jagodina - Partizan 1:0

(Jovančić 55)

Tabela: Vojvodina 25, Partizan 24 (-1), Crvena zvezda 23, Čukarički 18, Novi Pazar 16, Mladost 16, OFK Beograd 15 (-1), Spartak 15, Jagodina 13, Rad 11, Donji Srem 11, Borac 10, Radnički Niš 9, Napredak 7, Voždovac 7, Radnički Kragujevac 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ноле

    26. oktobar 2014 | 18:59

    Гробари грме само на интернету !

  • DELIJA ZAUVEK

    26. oktobar 2014 | 18:58

    Hahahahahahahahahahahahahaha jaooooo znate sta peva jsdp? Umireeem 100 puta dnevno! Hahahahahahaha Dosao je i taj dan (opet)! Umro je partizaaaan! (Opet)!

  • Markoni

    26. oktobar 2014 | 19:40

    Gde je grobar do koske??? Mali partizan nije mit vec smece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA