Napoli od 0:1 do 6:2 za jedno poluvreme, simultanka Hamšika i het-trik Iguaina! (VIDEO)

Napolitanci su gubili od prvo minuta, a onda je u drugom poluvremenu na scenu stupio neverovatni tandem koji je prosto razbio Veronu* Stara dama iz Torina je ostvarila sedmi trijumf u nacionalnom šampionatu i suvereno drži čelo tabele

  • 0

Neverovatno poluvreme su odigrali fudbaleri Napolija u kome su uspeli čak pet puta da matiraju golmana Verone i dođu do ubedljive pobede 6:2.

Nije do sada igrao tim iz Napulja onako kako se od njega očekuje i za to je ceh morala da plati ekipa iz "grada ljubavi". Razbesneli su se izabranici Rafe Beniteza kada je Halfredson u prvom minutu postigao gol za goste, a kapiten Marek Hamšik je posle toga preuzeo stvar u svoje ruke.

Slovak prvo donosi izjednačenje minut pre kraja poluvremena, a zatim u 58. minutu i potpuni preokret koji je pokušao da pokvari Lopez izjednačenjem u 66. minutu, ali je tada na scenu stupio Gonzalo Iguain.

Argentinac vraća prednost domaćinu samo dva minuta kasnije, a onda Kaljehon potvrđuje pobeu petnaestak minuta pre kraja na aqsistenciju Hamšika da bi se u poslednjih pet minuta Iguain još dva puta upisao u strelce, a pečat je stavio pogotkom sa bele tačke u 90. minutu.

Juventus ne posustaje u Seriji A. Crno-beli iz Torina posle nešto slabijeg izdanja u prethodnom kolu i nerešenog rezultata protiv Sasuola vrlo brzo su se pribrali i ponovo osvojili sva tri boda, a njihova žrtva bio je Palermo 2:0.

Izabranici Masimilijana Alegrija i dalje ne znaju za gorčinu poraza u nacionalnom šampionatu, za razliku od Lige šampiona gde su već dva puta izgubili. Najzaslužniji za trijumf nad gostima sa Sicilije bio je tandem Arturo Vidal - Fernando Ljorente.

Dosta kritikovani Čileanac zbog svog ponašanja van terena, pokazao je da to nema nikakve veze sa nejgovim partijama u ligi, a dokaz az to bio je pogodak u 32. minutu kojim je olakšao posao svojim saigračima, a koji je završio španski internacionalac pogotkom u drugom poluvremenu čime je stavio tačku na rutinsku pobedu "stare dame".

Rezultati i strelci 8. kola Serija A:

Empoli - Kaljari 0:4

Parma - Sasuolo 1:3

Sampdorija - Roma 0:0

Nedelja:

Kjevo - Ðenova 1:2

(Zukanović 36 - Matri 72, Pinilja 84)

Juventus - Palermo 2:0

(Vidal 32, Ljorente 64)

Udineze - Atalanta 2:0

(Di Natale 6, Tero 36)

Ćezena - Inter 0:1

(Ikardi 32 (p))

Lacio - Torino 2:1

(Bilja 15, Klose 60 - Farnerud 53)

Napoli - Verona 6:2

(Hamšik 44, 58, Iguain 68, 84, 90 (p), Kaljehon 76 - Halfredson 1, Lopez 66)

Milan - Fiorentina 1:1

(De Jong 25 - Iličić 64)

Tabela: Juventus 22, Roma 19, Sampdorija 16, Udineze 16, Milan 15...Palermo 6, Kjevo 4, Parma 3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA