Fudbaleri Lacija izveli su najbolji trik iz slobodnjaka ikada! (VIDEO)

"Nebesko plavi" su napravili živi zid ispred golmana Torina Žilea, koji je prilikom prekida bio totalno markiran, što je Bilja iskoristio i lagano plasirao loptu u mrežu

  • 10

Kombinacije posle prekida, uigrane akcije fudbalera retko kada daju rezultat, ali to nije bio slučaj i na meču Lacija i Torina u Rimu, na kojem su "nebesko plavi" prodali najbolju foru prilikom slobodnjaka ikada.

Dok se Bilja spremao da izvede slobodan udarac iz izgledne pozicije, njegovi saigrači napravili su živi zid ispred golmana Torina Žilea, čime su mu potpuno zaklonili pogled na loptu.

U trenutku kada se Bilja zatrčao da izvezde slobodnjak, ostali Lacijali su se razbežali, kako bi pobegli iz ofsajda, a golman Torina ostao je zbunjen, ukopan u mestu, a lopta je lagano plasirana završila u mreži.

Evo kako je ovaj trik fudbalera Lacija izgledao iz drugog ugla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoss

    27. oktobar 2014 | 10:37

    kakav crni ofsajd klasican sut na gol, bio bi ofsajd da je golman odbranio a neko iz ekipe lacia koji je stajao u svom zidu pritrcao i dao gol

  • EU

    27. oktobar 2014 | 09:31

    Moze li neka opsirnija vest o Nemanji Nedovicu i njegovom ostanku u Golden State Warriorsima, posto su oni pre neki dan pozvali pleja Crafta na trening, a o Nedovicu treba da odluce do 31.10. posto mu tad istice ugovor, a postigao je 16 poena protiv Rocketsa na predprosloj utakmici, tako da bih voleo da procitam neka misljenja nasih strucnjaka, i da saznamo koga bi americki novinari izabrali Nedovica ili Crafta. Nedovic bi verovatno bio nas drugi plej u Spaniji da se nije povredio u pripremnoj utakmici tako da ako Bjelica i Bogdanovic iz Fenera imaju medijsku paznju, mislim da je vazno da je i on dobije i da ga podrzimo bez obzira na odluku Golden State Warriorsa. Hvala :-)

  • Mazic Kolina

    27. oktobar 2014 | 11:06

    nema ofsajda iz razloga sto su se razmakli pre samog udarca,da su ostali spojeni onda se svira ofsajd ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA