Partizan promovisao zimski kamp omladinske škole u Baru

- Ovo je druga godina kako u Crnoj Gori organizujemo zimski kamp omladinske škole FK Partizan, koja je već godinama druga najbolja omladinska škola po kvalitetu u Evropi - poručio je legendarni Moca Vukotić

  • 1

Fudbalski klub Partizan promovisao je zimski kamp "Bar 2015", uz prisustvo legende kluba i direktora omladinske škole Momčila Vukotića, kao i dva bisera koji su iznikli iz omladinske selekcije, Andrije Živkovića i Danila Pantića.

Sa osvrtom na uspehe crno-belih ponikle u omladinskoj školi Partizana – Miloša Jojića, Aleksandra Mitrovića, Matije Nastasića, Lazara Markovića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića i mnoge druge - legendarni Moca Vukotić govorio je o renomeu koji omladinska škola Partizana ima u Evropi.

- Ovo je druga godina kako u Crnoj Gori organizujemo zimski kamp omladinske škole FK Partizan, koja je već godinama druga najbolja omladinska škola po kvalitetu u Evropi, posle omladinske škole fudbalskog kluba Ajaks. Zimski kamp “Bar 2015” kao i svake godine, vode najeminentniji treneri naše omladinske škole koji su upravo otkrili najveća imena crno-belih. Ovo je svakako još jedna promocija brenda Partizan i naravno mogućnost da u naše redove dođu najtalentovanija deca - rekao je Vukotić.

Direktorka marketinga kluba Snežana Filipović sklopila jeugovor sa hotelom “Sidro” u Baru koji ce ugostiti polaznike zimskog kampa FK Partizan, ali i učesnike revijalne utakmice veterana (FK Partizan-FK Mornar).

- Fudbalski klub Partizan je i ove godine obezbedio odlične uslove za polaznike našeg kampa. Pored odličnih terena FK Mornar i usluga hotela “Sidro” o mladim talentima će brinuti najeminentniji treneri omladinske škole FK Partizan. Takođe biće organizovana i revijalna utakmicu veterana FK Partizan i FK Mornar kao početak jedne lepe saradnje.

Klikom OVDE možete da čujete šta su ovom prilikom izjavili Živković i Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зимски камп у Бару?

    27. oktobar 2014 | 19:33

    Прелазе на скијање на води?:):):)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA