SPRDAJU SE S NAMA: Dron sa meča Srbija - Albanija završio u Saut Parku! (VIDEO)

Autori popularne animirane serije pronašli su inspiraciju za jednu od epizoda u događajima sa utakmice u Beogradu

  • 33

Događanja na meču između Srbije i Albanije obišla su celi svet, a mnogi su bili zabrinuti zbog nove mogućnosti huliganizma na stadionima nakon onoga što je viđeno na stadionu Partizana. I dok se vode polemike o dronu koji je doleteo sa zastavom "Velike Albanije" na teren, ovaj momenat je poslužio kao inspiracija za novu epizodu "Saut Parka".

Autori satirične i humorističke crtane serije koja je poznata po tome da se bavi svetskim aktuelnosti koje se ismevaju na određeni način, pronašli su ideju u letelici koju su pustili albanski navijači i koja je izazvala incidente zbog čega je na kraju utakmica prekinuta.

U trejleru za novu epizodu ove serije vide se Kartmen i Baters kako pronalaze dron u napuštenoj garaži, a šta će se dalje dešavati sazaćemo tek kada ona bude emitovana u sredu.

Inače, podsetimo da je UEFA donela presudu povodom čitavog ovog slučaja i da je deblji kraj izvukao srpski tim kome je dodeljena zaslužena pobeda, ali su mu oduzeta nezasluženo tri boda, a moraće da odigra i dve utakmice na domaćem terenu bez prisustva navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pikasova 1997

    28. oktobar 2014 | 00:48

    Ne " sprda " se sout park samo sa nama. Dobro znamo da crtani sve zivo podsmejava. Sta da se radi, i jeste malo za zezanje situacija

  • Djordje

    28. oktobar 2014 | 00:26

    Sta sada niko u svetu ne sme da izgovori rec DRON ili da zahtevamo hitno da se prestane sa proizvodnjom istih...?

  • PASHA

    27. oktobar 2014 | 23:53

    Ma ja, prije neki dan utakmica bila i oni odmah tu epizodu napravili...epizode se ne prave iz sedmice u sedmicu ;) Sezona je već napravljena ranije, još samo da se sve emituje,sigurno rade sada na idućoj sezoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA