ALBANSKI TERORISTI PRETE: Pobićemo srpske fudbalere snajperima!

Bezbednosne snage u našoj zemlji smatraju da postoji moguća opasnost od terorističkog napada na našu delegaciju kada "orlovi" budu igrali u Elbasanu, naročito od pripadnika organizacije Islamska država čije je delovanje u regionu pojačano u poslednje vreme

  • 96

Posle svega što se događalo na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, u javnosti se s pravo postavlja pitanje šta bi moglo da se dogodi na gostovanju naše reprezentacije u Albaniji sledeće godine, kao i bojazan za bezbednosti srpskih fudbalera i ostalih članova tima koji budu putovali u Elbasan.

"Orlovi" bi trebalo da u oktobru 2015. godine igraju protiv albanske selekcije uz gostima, a pošto se zna da oni nisu kažnjeni i za sada se pretpostavlja, navijači će biti prisutni na tom meču, zbog čega postoji veliki strah da se ne dogodi neka vrsta odmazde za dešavanja na stadionu Partizana.

Bezbednosne strukture u Srbiji preporučiće Fudbalskom savezu Srbije da pokuša da izbegne igranje našeg nacionalnog tima u Albaniji, jer bi mogla da im bude ugrožena sigirnost, a postoji i opasnost od terorističkih napada, naročito, od pripadnika organizacije Islamske države (ISIS) čije je delovanje na Balkanu u poslednje vreme pojačano.

- Prema informacijama sa terena, ne postoji nikakva garancija bezbednosti za srpske fudbalere u Albaniji. U poslednje vreme je pojačana aktivnost terorističke organizacije ISIS u regionu i postoji osnovana bojazan od njihovog napada -  kaže obavešteni izvor.

Ono što se zna jeste da će dolazak srpske reprezentacije u Elbasan izazvati dolazak velikog broja tradicionalno neprijateljski nastrojenih navijača sa Kosova i iz Albanije, a među njima će sigurno biti nekadašnjih pripadnika UČK i terorista.

- Zbog svih dešavanja na utakmici u Beogradu, na meču u Elbasanu se očekuje prisustvo terorista sa Kosova i ISIS, bivših članova UČK, ali i veliki broj Albanaca željnih osvete. Sam dolazak u Albaniju predstavljao bi opasnost za našu delegaciju. Najgore od svega što te potencijalno opasne osobe nisu u datoteci albanskih snaga bezbednosti i neometano mogu sa oružjem da uđu u hotel u kome će biti smešten naš tim. Suviše je to veliki rizik da bi se kockalo životima - kazao je obavešteni izvor.

Srpske bezbednosne organizacije zbog svega ovoga traže od FSS da pokuša da dogovori igranje meča na neutralnom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hercegovac

    28. oktobar 2014 | 08:24

    Albanci koji ste vi idioti i kreteni

  • Rajko

    28. oktobar 2014 | 00:50

    Sto se datoteke potencjalnih siladija ...i mi smo imali ...Bogdanov nije smio ni prici kamo li ulaziti na teren a ipak se pojavio ...sta bi to znacilo ...

  • rajkic

    28. oktobar 2014 | 08:22

    samo sto bogdanov divlja po stadionima a ovi kidaju glave po siriji to moras priznati nije za porediti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA