Najviše ih pljuvali, a Baloteli i Lovren u finišu doneli pobedu Liverpulu (VIDEO)

Redsi gubili od Svonsija u Liga Kupu sve do 86. minuta, a onda su Italijan i Hrvat obezbedili plasman u četvrtfinale

  • 0

Ako je Mario Baloteli najviše bio na udaru navijača Liverpula, onda je Dejan Lovren svakako bio na drugom mestu. S razlogom su Italijan i Hrvat prozivani jer su pružali očajne partije, ali zahvaljujći njima Redsi su se plasirali u narenu rundu Liga Kupa.

Vodio je Svonsi na Enfildu goom Emnesa u 66. minutu, bio na pragu senzacije, ali je Rodžers u 78. minutu u igru ubacio nestašnog Balotelija koji je već jednom nogom na izlaznim vratima. I Italijan mu se odužio. postigao je gol u 86. minutu, a veliku radost domaćim navijačima doneo je Lovren na isteku 95. minuta.

Srpski reprezentativac Lazar Marković igrao je do 69. minuta kada je svoje mesto ustupio Lalani, a mediji u Engleskoj već su počeli da postavljaju pitanja da li je Markec pravi igrač za Liverpul.

Čelsi je takođe obezbedio plasman u četvrtfinale, ali teže nego što se očekivalo. Šuzberi se pokazao kao tvrd orah, anulirali su vodeći gol Drogbe, ali je Grandison u 81. minutu pogodio sopstvenu mrežu i raspršio nade četvrtoligašu. Ivanović nije igrao, dok je Matić dobio priliku u poslednjih 15-ak minuta.

Liga Kup, osmina finala:

Bornmut – Vest Bromvič Albion 2:1

MK Dons – Šefild junajted 1:2

Šruzberi – Česi 1:2

Fulam – Derbi Kaunti 2:5

Liverpul – Svonsi 2:1

Sreda:

Mančester Siti – Njukasl 20.45

Stouk – Sautempton 20.45

Totenhem - Brajton 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA