RADMANOVIĆ: Dolazim u Arenu da podržim Zvezdu!

Nekadašnji reprezentativac i NBA košarkaš istakao da će bodriti crveno-bele na meču sa Valensijom u četvrtak

  • 15
Vladimir Radmanović, pored njega Andrija Milošević i Milan Kalinić Foto: S. Pikula

Košarkaši Crvene zvezde imaće veliku podršku u meču trećeg kola Evrolige protiv Valensije (četvrtak 19.00), a među navijačima biće i nekadašnji član crveno-belih Vladimir Radmanović.

U intervjuu za klupski sajt, Radmanović je potvrdio da će u četvrtak doći u Arenu. Pozvao je i ostzale da mu se pridruže.

- Doći ću da podržim ove mlade momke. Takođe, ovom prilikom želim da pozovem sve navijače našeg kluba da učine isto i nadam se da ćemo svi zadovoljni izaći iz Kombank arene - rekao je Radmanović i dodao:

- Činjenica da Crvena zvezda ima veliki broj vernih navijača koji su spremni u svakom trenutku da bodre ekipu opravdava želju kluba da većim kapacitetom sedišta pruži što većem broju ljudi priliku da uživo prate utakmice Evrolige.

Srpski košarkaš, koji je dugo vremena igrao u NBA, osvrnuo se i na samog protivnika Zvezde.

- Kao i za svaku Zvezdinu utakmicu očekujem da će igrači dati svoj maksimum, a ishod meča će zavisiti kako od kvaliteta tako i od trenutne forme obe ekipe - istakao je Radmanović koji je prisustvovao meču sa Budiveljnikom kada su navijači Zvezde oborili rekord.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. oktobar 2014 | 12:31

    Da "podrzis"..koga..sta..??!!! Ok samo ti "podrzi" i povedi momka..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • 16 godina EJJJJJJ!!!!

    29. oktobar 2014 | 11:44

    Ovaj nije obavesten da je zvezda u stecaju,Radmane ovo ti je FMP sa promenjenim imenom,samo se cigani prave ludi da bi se inatili Grobarima,tuzno.

  • Identitet...

    29. oktobar 2014 | 12:35

    Bravo...Radmane Delijo...NAPRED ZVEZDA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA