NOVAK JE U ČETVRTFINALU: Monfis i dalje ne zna za pobedu nad Đokovićem!

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Masters turnira u Parizu, pošto je savladao Gaela Monfisa rezultatom 6:3, 7:6*Naredni protivnik najboljeg tenisera sveta biće Endi Mari

  • 8

Posle eliminacije Filipa Kolšrajbera, Novak Đoković savladao je i Gaela Monfisa u okviru trećeg kola Masters turnira u Parizu rezultatom 6:3, 7:6 i plasirao se u četvrtfinale, gde će odmeriti snage sa Endi Marijem.

Ovo je bio 11. meč Đokovića i Monfisa, a srpski teniser nikada nije osetio gorčinu poraza protiv Francuza.

TOK MEČA:

Đoković je već u drugom gemu napravio brejk i činilo se da će bez većih problema privesti set kraju, ali je ipak bilo drame u devetom gemu. Monfis nije nijednom zapretio na servis srpskog tenisera, do tog trenutka kada je Novak morao da spašava dve brejk lopte, ali je ipak osvojio set.

Drugi set doneo je mnogo bolji tenis. Đoković je napravio brejk u trećem gemu, da bi Monfis odmah uzvratio istom merom. Od tog trenutka oba igrača su igrala na jako visokom nivou, viđani su odlični poeni, a brejk prilika nije bilo pa je pobednika drugog seta odlučio taj-brek. U 13 gemu drugog seta, Novak je imao više koncentracije i završio meč za manje o 100 minuta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA