Lučić ne pridaje važnost uvredama Zvezdinih navijača (VIDEO)

Srpski košarkaš u redovima Valensije želi da njegova ekipa što pre počne sa boljim igrama

  • 1

Prilično lošu partiju pružila je ekipa Valensije protiv Crvene zvezde u meču trećeg kola Evrolige u "Kombank areni". Toga je svestan i član španske ekipe, Vladimir Lučić.

- Vrlo loša utakmica, počevši od mene do ostatka ekipe. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnost kad je trebalo, u trenucima kada daju lagan koš, trojku ili zakucavanje jer ih publika diže. Izgubili smo utakmicu već praktično u prvom poluvremenu. Ne igramo na evroligaškom nivou. I dalje imamo priliku da uradimo nešto, moramo što pre da počnemo da igramo mnogo bolje - rekao je Lučić Telegrafu.

Njegova ekipa sada ima skor 0-3 u Evroligi.

- Sa nekim ekipama imamo solidan skor. Ovde nije teren gde možeš da vraćaš propust iz prethodnih utakmica. Nije sigurno još gotovo, imamo još mnogo utakmica da igramo - poručio je reprezentativac Srbije, koji je nedavno ponovo muku mučio sa povredom skočnog zgloba, zbog koje je propustio prošli meč sa Galatasarajem.

- Zglob je onako, može da bude i bolje. Ne igram pod strahom, igram pod bolom - dodao je Lučić.

Nekadašnji kapiten Partizana nije pridavao važnost uvredama od strane navijača Crvene zvezde.

- Standardno je da kada igrač protivničkog tima dođe ovde i ne bude dočekan ne znam kako - rekao je Vladimir Lučić, dodajući da se po dolasku u Beograd čuo sa Draganom Milosavljevićem, koji nije putovao sa ekipom crno-belih u Jerusalim na meč Evrokupa.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a što bi?

    1. novembar 2014 | 13:38

    a što bi pridavao značaj? pa on sam je više trofeja podigao kao kapiten Partizana, nego Rakočević,Simonović i ostali zvezdini kapiteni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA