Lalatović ne namerava da ode ako kiksne protiv Rada: Imam podršku kluba i ne volim da gubim!

Trener Crvene zvezde jasno poručio da mu kao velikom zvezdašu ne prijaju porazi i istakao da razmišlja samo o pobedi na Vračaru u nedelju

  • 7

Istrčavanje jednog dela medija koji je najavio da će Nenad Lalatović podneti ostavku ukoliko njegov tim ne pobedi Rad u nedelju na Vračaru u prvenstvenom duelu, demantovao je sam trener crveno - belih izjavom da je njegova odgovornost najveća za loše rezultate ekipe u poslednje vreme, ali da od odlaska za sada nema ništa.

Crveno-beli su u sredu u osmini finala nacionalnog Kupa izgubili od Rada na Vračaru, a u nedelju sa istim rivalom, na istom terenu, igraju za bodove.

- Prvo poluvreme od Rada izgubili smo nesrećno, ali bitnije je drugo u kojem želimo da pobedimo i ostanemo u trci za titulu. Želimo da ispravimo grešku, neće biti lako, ali nadam se da ćemo uspeti da osvojimo tri boda - istakao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani.

On je dodao da će napraviti nekoliko izmenu u odnosu na meč u Kupu, kako kada su u pitanju igrači, tako i taktičkih.

Istovremeno, Lalatović demantovao informaciju koja se pojavila u pojedinim medijima da razmišlja o odlasku, ukoliko ponovo izgubi od Rada.

- Nije tačna informacija da ću otići. Kad budem rešio da odem, znaće svi, trenutno ne mislim o tome. Imam podršku kluba, sigurno da mi kao velikom zvezdašu ne prijaju porazi, ali to je fudbal - naveo je Lalatović i konstatovao da je on, svakako, najveći krivac za loše igre i rezultate u poslednje vreme.

Utakmica 11. kola Superlige između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Crvena zvezda bi ukoliko pobedi na Vračaru, a u derbiju kola Partizan i Vojvodina eventualno odigrali nerešeno bili bodovno poravnati sa večitim rivalom i novosadskim klubom na vrhu Super lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    31. oktobar 2014 | 15:24

    Lale ostani,izgubi ponovo od Rada i onako se nista vi ne pitate,vec Partizan i Vosa..Vi ste treci Srpski klub !!!..Koji ce uskoro biti u TRECOJ SRPSKOJ LIGI..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Mane

    31. oktobar 2014 | 13:50

    Juce si govorio da su igraci krivi za losu igru a danas? Imas Super igrace za nasu ligu i ako ovu sansu upropastis ostaces zapamcen kao trecerazredni trener. 4-2-3-1 Rajkovic Lazic,Planic,Pavicevic,Mijailovic Kovacevic,Grujic Pecnik,Ristic,Avramovski Jovic

  • Zox

    31. oktobar 2014 | 15:45

    Vrati se ti u Krusevac. Tamo ti je mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA