Partizan nije favorit protiv Vošinih klinaca, a Nikolić želi da prekine nezgodnu tradiciju

Poslednja tri meča Partizan ne zna za pobedu protiv Novosađana, a trener crno - belih priziva i sreću nazad na svoju stranu

  • 6

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli u predstojećem duelu sa Vojvodinom nisu favoriti, iz jednostavnog razloga što u derbijima nema favorita.

- Vojvodina je tim za poštovanje, sjajno su započeli prvenstvo, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih i talentovanih poput Gaćinovića i Babića. Na ruku nam ne ide ni tradicija i moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo ih pobedili - izjavio je Nikolić na konferenciji na medije.

Podsećamo, crno - beli na poslednja tri susreta nisu uspeli da savladaju Vojvodinu. Pre pola godine bilo je 1:1 u Humskoj, posle sporne završnice, dok je pre toga Voša slavila sa 2:1 u Novom Sadu, odnosno, bilo je 1:2 u Beogradu.

Nikolić, bivši trener Novosađana, ponovio je da je rano za bilo kakvu priču da je neka utakmica odlučujuća.

- Ko može na trećini prvenstva da donosi takav zaključak može da se smatra neozbiljnim. Možda se posle pobede protiv Zvezde stekao utisak da ćemo se prošetati do titule, ali dobili smo opomenu i sad je vreme da se izborimo sa najboljima - naveo je NIkolić.

Crno-beli su posle trijumfa u 147. večitom derbiju "vezali" poraze protiv Bešiktaša u Ligi Evrope i Jagodine u prvenstvu, a potom su u zaostalom meču osvojili samo bod protiv OFK Beograda.

- I sreća nam je okrenula leđa na prethodnim utakmicama, ali mora da je nečim nismo zaslužili. Sad je vreme da se pokažemo, imam poverenje u igrače, trče odlično, možda su malo mentalno umorni, ali oni su najbolji i izneće teret do kraja jeseni - zaključio je Nikolić.

Derbi utakmica 11. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bube grobar

    31. oktobar 2014 | 16:03

    Partizan je favorit protiv Vojvodine , kao i protiv svih ostalih Srpskih klubova.... A to ce i pokazati na terenu u nedelju

  • bube grobar

    31. oktobar 2014 | 16:04

    Ko hoce privatno da se kladi na Vojvodinu, dajem kvotu 7.... max. ulog 2.000,00€ , minimalan ulog 50,00€

  • Realno

    31. oktobar 2014 | 17:23

    Samo sreca i moze da vas spasi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA