Golman Vojvodine: Siguran sam da pobeđujemo Partizan!

Dobro smo se pripremili za meč, a meni je sugerisano da obratim pažnju na Škuletića i Drinčića koji su opasni iz prekida, kaže Vanja Milinković Savić

  • 8

 Momenat koji će svakako odrediti ishod derbija 11. kola Jelen Superlige između Partizana i Vojvodine je onaj kad ase sukobe jedan od igrača crno - belih i mladi golman novsadskog kluba Vanja Milinković Savić (17).

Dete Vojvodine, koje je ovog leta potpisao ugovor sa slavnim Mančester Junajtedom, a na pozajmici je u matičnom klubu, otvoreno uoči utakmice izjavljuje da očlekuje pobedu.

- S obzirom na to da igramo najlepši fudbal, siguran sam da ćemo pobediti. Znam da nije smisao u lepoti već u efikasnosti, a nama ni jedan od ta dva elementa ne nedostaju.

- Ne osećam tenziju, za ovu utakmicu sam se pripremao kao za bilo koju drugu - oktriva golman Vojvodine.

Iako se očekuje prisustvo skauta kluba iz Mančestera, Vanja ne oseća dodatan pritisak.

- Okružen sam dobrim prijateljima, i ljudima u klubu koji me usmeravaju da razmišljam samo o fudbalu i odbranama, majka mi pruža najveću podršku.

- Tako da nisam opterećen dolaskom skauta - kaže golman Vojvodine.

Milinković Savić se još jednom osvrnuo na utakmicu sa Partizanom.

- Dosta sam gledao video snimnke, dobro sam se pripremio. Ukazano mi je da obratim pažnju na Drinčića i Škuletića koji su opasni iz prekida.

- Element koji bi mogao da presudi u nečiju korist je svakako kontranapad pošto i Partizan i mi igramo otvoreno - rekao je Milinković Savić.

Poredivši sebe i mladog golmana Zvezde Predraga Rajkovića, čuvar mreže Novosađana kaže da mu je drago zato što je u Srbiji na scebu stupila smena genberacija i da su došle mlađe snage.

- Rajković i ja smo najmlađi u ligi, slični smo zbog toga, jer branimo mirne glave, ne podležemo pritisku, a dobri smo drugari i nismo konkurencija. Svako od nas ima neke posebnosti.

- Siguran sam da ćemo obojica da napravimo izvanredne karijere - poručio je Milinković Savić.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    2. novembar 2014 | 13:02

    Cisto sumnjam da ce vam Partizan dozvoliti iznenadjenje. Jeste dobri, al ne za Partizan.

  • bube grobar

    2. novembar 2014 | 13:08

    Haha ha.... pa videces veceras kako ces da prodjes, ima da se navadis lopti iz svoje mreze. Mozda jesi bolji golman, nego sto su golmani Jagodine i OFKe, ali ipak sumnjam da mozes i ti veceras ponoviti njihove partije od pre 5 i 7 dana

  • Svinja davi prasice!!!

    2. novembar 2014 | 13:30

    A da se ti ili tvoji igraci nesto pitate,sudije ce to odraditi kao i do sad. Setimo se kupa ili N.Pazara,Cuke,Vozdovca. Mateus zna zasto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA