Siti sprema šok transfer: Građani žele Džerarda na leto!

Šampion Engleske po svaku cenu želi da iskoristi nezadovoljstvo legende Liverpula i privoli ga da od sledeće sezone zaigra na Etihadu

  • 3

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini priznao je da je otvoren za razgovor oko mogućeg dovođenja legende Liverpula Stivena Džerarda na Etihad narednog leta.

Ovome su doprinele i izjave kapitena Liverpula kojem u junu ističe ugovor, a trenutno nije dobio poziv da ga produži. Džerard je istakao da razmišlja da napusti klub u kojem je od malena, pre svega jer nema šampionske ambicije.

To upravo i pokušava da iskoristi Pelegrini koji je ovog leta uspeo, na pozajmicu, da dovede legendu Čelsija Frenka Lamparda, što se pokazalo kao pun pogodak.

- Ja ne kvalifikujem fudbalere po godinama, nego po tome koliko koštaju i koliko mogu sada da pruže. A Lampard i Džerard su vrhunska klasa fudbalera koji mogu još dosta toga da pruže - rekao je Pelegrini.

Ukoliko se ''Stivi Dži'' odluči da pređe u Mančester nema sumnje da će to biti samo iz razloga što nikada do sada nije osvojio šampionski trofej u Engleskoj, a sa Sitijem su mu šanse svakako veće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    2. novembar 2014 | 14:26

    Sta uradise pare od fudbala :((( Against Modern Football!!!

  • PFC

    2. novembar 2014 | 13:28

    Pa ako predje u siti zamrzecu ga vise od Lamparda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA