Teodosić: Dražen je bio najbolji igrač na svetu!

Plejmejker srpske reprezentacije i moskovskog CSKA posetio muzej Dražena Petrovića u Zagrebu

  • 12

Najbolji plejmejker minulog Mundobasketa u Španiji, Miloš Teodosić, gostovao je sa ekipom CSKA u Zagrebu ekipi Cedevite u Evroligi.

To je bila prilika da obiđe muzej najvećeg košarkaša sa ovih prostora Dražena Petrovića

Teodosić je imao šest godina kada Dražen poginuo u saobraćajnoj nesreći i nije mogao da ga gleda uživo, ali je gledo snimke.

Zanimljivo je da je upravo selektor Srbije, Aleksandar Đorđević priznao da ga je svojevremeno Dražen Petrović izbacio iz reprezentacije

- Baš sam svojim Rusima objašnjavao da je Dražen najbolji košarkaš svih vremena s ovih prostora. Evropsku košarku je podiga na najviši nivo. Bio je ispred svih, kao Mesi i Ronaldo danas u fudbalu.

- Nisam imao sreću vidti ga uživo, ali gledao sam brojne snimke. Dražen je za mene bio najbolji u svetu - rekao je Teodosić za Jutarnji list.

Dražen je bio evuropski pionir u najjačoj ligi na svijetu, u kojoj Teodosić možda nikada neće zaigrati.

- Bilo bi mi žao da se nikad ne okušam u NBA-u, ali bit će to jako teško jer imam ugovor. Volio bih samome sebi pokazati da mogu tamo igrati. Cijeli život se prvo sebi dokazujem, tek onda drugima.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NARCO CORRIDOS

    2. novembar 2014 | 15:40

    Dražen je bio košarkaški Mozart!!

  • Dag

    2. novembar 2014 | 14:45

    Jedino je Teo smeo, da kao veliki covek i sportista, kaze ono sto mnogi znaju "ali nije trenutak".Pre toga je Kukoc rekao nesto slicno,ali ne zaboravimo izjave Divca.Veliki su uvek veliki, i van terena...

  • ap0calypto

    2. novembar 2014 | 15:52

    I nacionalista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA