Kolašinac kao Đoković menja ishranu za uspehe u novoj atletskoj sezoni!

Srpski bacač kugle nezadovoljan sezonom za nama odlučio je da pojača trening i izmeni ishranu u cilju napretka

  • 0

Poslednje tri godine kraljica sportova polako se vraća na mesto na kom pripada. Zajedničkim snagama, naši atletičari, treneri, klubovi i Atletski savez Srbije daju sve od sebe.

Srpski reprezentativac i naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac spreman je za velike promene i pripremu za zimski deo sezone.

- Imao sam dovoljno vremena za odmor, i polako sam sredinom oktobra počeo sa pripremama. Prvi deo priprema cu biti kod kuce, a početkom decembra idem u Medulin , kao i svake godine, samo što ću ovaj put ići malo duže - kaže Kolašinac.

Osim što je 2013-te godine postao Evropski dvoranski prvak, Asmir je iste godine oborio i dvoranski rekord u bacanju kugle star 32.godine koji sada iznosi 20.67 metara. I ne baš mnogo zadovoljan ovom sezonom, najavio je nove promene.

- Pauzu sam iskoristio za analizu prethodne sezone i šta je to što bih mogao da izmenim da bih rezultatski napredovao. Biće nekih promena u treningu,a pogotovo u ishrani, gde mislim da imam dosta prostora za napredovanje, a sve u cilju boljeg oporavka od treninga - rekao je Kolašinac.

S obzirom da je Asmir Kolašinac Evropski šampion u dvorani od njega se svakako najviše očekuje na Evropskom prvenstvu u Pragu koje se održava 6.marta.

Da li će se u 2015-toj Asmiru poklopiti sve kockice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA