Bjeković novi predsednik Partizana, Tumbaković protivkandidat?

Naziru se imena koja bi mogla da zamene Dragana Đurića na mestu prvog čoveka crno-belih

  • 48

Kao što je u više navrata izjavljivao, Dragan Đurić od decembra neće više biti predsednik fudbalskog kluba Partizan, a potvrda je stigla i od Izborne skupštine kluba iz Humskoj koja kaže da će prvi čovek biti izabran do 20. decembra.

Iako imena kandidata još nisu dospela u javnost, dnevni list Sport saznaje da će se u trku upustiti nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković i legendarni trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.

Bjeković bi trebalo da bude kandidat opozicije, a s aktuelnim rukovodstvom, odnosno sa predsednikom Đurićem nije u najboljim odnosima. U januaru 2012. godine Đurić ga je optužio da ''podriva Upravu'', a u poslednje vreme često se mogu čuti otrovne strelice između njih dvojice. Uz njega bi, ukoliko odluči da dođe, trebalo da krenu i nekolicina bivših fudbalera crno-belih.

Njegov protivkandidat trebalo bi da bude Ljubiša Tumbaković koji je mnogo bliži aktuelnoj upravi. Poslednjih nekoliko meseci je često viđen gost u Humskoj, a uz njega bi mogao da dođe i Zoran Bata Mirković. Tumbaković je 2013. godine bio sportski direktor, ali je zbog ponude iz Kine, kao i sukoba sa Miletom Jovičićem, napustio Humsku.

Kako Sport navodi, postoji i treća opcija koju bi trebalo da čini neko iz sadašnje Uprave, a najčešće se pominje ime Branka Ružića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поручник ДЕ РОКО

    4. novembar 2014 | 00:47

    Преседник сваког клуба у Србији треба да буде човек који у клуб уноси новац а не да га из клуба износи! Видело се то најбоље у Звезди сви преседници кобејаги звездаши а минус 50милиона евра!

  • Neca

    4. novembar 2014 | 09:24

    Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman !

  • prijedor

    4. novembar 2014 | 13:19

    Bjekovic najveci uspeh partizana u doba njgovog vodjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA