SRAMOTA: Da li su navijači Zvezde unakazili grafit posvećen Bori Todoroviću? (FOTO)

Zapanjujući prizor unakaženog grafita posvećenog velikom glumcu Bori Todoroviću izazvao je pravi "rat" među navijačima na društvenim mrežama. Partizanovci optužuju Zvezdaše za ovu akciju!

Pravi "rat" na društvenim mrežama izazvalo je postavljanje fotografije unakaženog grafita posvećenog jednom od najvećih srpskih glumaca Bori Todoroviću u Bačkoj Palanci.

Naime, pre svega nekoliko dana Grobari iz Bačke Palanke oslikali su grafit sa likom Bore Todorovića ispod kojeg je pisalo "Jedan je Đenka", kako bi se prema sopstvenom svedočanstvu odužili ovom ne samo velikom glumcu, već i legendarnom Partizanovcu.

Grafit, međutim, nije "izdržao" dugo, jer je ubrzo osvanuo sav išaran, bolje reći unakažen sa krajnje ironičnim aluzijama iz filma "Maratonci trče počasni krug" u kojem je Todorović svojevremeno briljirao.

Da priča bude još gora pravi "rat" nastavljen je na društvenim mrežama gde su navijačke grupe međusobno nastavile da se prozivaju za učinjeni vandalizam. I dok se na forumima crno-belih čuju samo optužbe na račun navijača Zvezde, crveno-beli fanovi se još uvek nisu zvanično izjasnili da li je u pitanju njihova akcija.

Ne ulazeći u ratove te vrste i optužbe prema kojima su navodno navijači Crvene zvezde odgovorni za skrnavljenje lika velikog glumca, svakako onaj ko je kriv za ovako nešto treba da se stidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    4. novembar 2014 | 13:11

    Ja sam zvezdas 44 godine i ako je neko od pristalica zvezde to uradio onda je to stvarno zalosno a doticni koji je to ucinio je konjina neopevana. Ej Bora Todorovic LEGENDA......

  • Mozete samo da nas mrzite

    4. novembar 2014 | 13:56

    Ciganska posla, nocu hrabro saraju.

  • goran jelin

    4. novembar 2014 | 13:09

    sta drugo moze da se ocekuje od navijaca kojima je vodja i idol neki ivan bogdanov...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA