Da li je ovo konačan dokaz da je Kristijano Ronaldo kralj fudbala?

Neverovatno poređenje kvote pred večerašnje mečeve Lige šampiona

  • 6

Portugalac Kristijano Ronaldo je najpopularniji fudbaler na planeti, zvanično najbolji igrač na svetu, a dokazi o njegovoj dominaciji najpopularnijim sportom stigla je i u najavi meča Lige šampiona između Reala i Liverpula, koji se igra u Madridu od 20, 45 časova.

Pogled na kladioničarske kvote ukazuje na sledeće: pre će Ronaldo dati gol u derbiju Lige šampiona nego što će Arsenal pobediti Anderleht ili Juventus Olimpijakos.

Kvota da će Portugalac savladati Minjolea je uglavnom 1,30 dok se pobeda Arsenala nad timom Aleksandra Mitrovića odnosno Juventusa nad Olimpijakosa vrednuje sa 1,33.

Prema tome, u današnjem fudbalu, tačnije u klađenju na isti postavlja se samo pitanje kolika je kvota na gol Ronalda, a ona praktično više ne prelaze koeficijent 1,50.

I nije bitno ko je sa druge strane terena. Očekuje se da Ronaldo jednako trese mreže, Liverpula, Granade ili Atletiko Madrida.

To dovoljno govori o dominaciji najboljeg svetskog igrača koji je nedavno oborio jedan golgeterski rekord star 79 godina.

I za kraj jedno pitanje. Šta mislite, ima li kluba koji može da u 90 minuta odoli Kristijanu Ronaldu i ne primi gol od najboljeg igrača na svetu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CFC

    4. novembar 2014 | 17:37

    Chelsea?

  • MarkoCZV

    4. novembar 2014 | 19:51

    Ja sakupim ekipicu, igramo bunker celu tekmu, poslednjih pet minuta istrcimo kontru, damo gol i CR ode da place.

  • Pazarac

    4. novembar 2014 | 17:34

    Imaju italijanski klubovi jer odbrana je beton

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA