Partizan ne igra Evroligu, ali i dalje seje strah po Evropi! (VIDEO)

Košarkaši Partizana gostuju u sredu u Volgogradu ekipi "Crveni oktobar" a njihov trener zatražio je pomoć navijača, jer dolazi, po njemu, legendarna ekipa

  • 15

Koliko je KK Partizan cenjen u Evropi govori i strah trenera  "Crvenog oktobra" iz Volgograda pred meč (sreda 17.00) sa srpskim šampionom u Evrokupu.

Iako crno beli ne igraju Evroligu, oni izazivaju strahopoštovanje prema rivalima u drugom po kvalitetu takmičenju zbog svog sistema, karaktera i svega što su uradili prethodnih 13 sezona.

Zato je Dirk Bauerman trener  ekipe iz  Volgograda zamolio navijače da pomognu ekipi protiv Partizana kako bi pobegli sa začelja.

Crveni oktobar ima pobedu i dva poraza, dok je Partizan poslednji u grupi sa sva tri poraza.

- Prošle nedelje nismo igrali dobro protiv Lijetuvos Ritasa, ali podrška koju su nam naši navijači priredili bila je neverovatna. U sredu nas očekluje veoma težak meč sa Partizanom i nadam se da će nas ljubitelji košarke u Volgogradu ponovo maksimalno podržati.

- Mi imamo dobar tim, ali potrebno je strpljenje. Uz podršku navijača možemo da pobedimo Partizan, biće to sjajna noć za sve nas ako uspemo u tome. Hvala vam i nadam se da ćemo se videti u hali - poručio je Bauerman.

Poslušajte izjavu trenera  Bauermana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. novembar 2014 | 19:42

    LEGENDARNA EKIPA KK PARTIZAN-NAJUSPESNIJI KLUB SRBIJE SVIH VREMENA !!! Kako mi nivo inteligencije raste,tako mi i ludilo JACA !!! Partizan MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Svinja davi prasice!

    4. novembar 2014 | 15:31

    Seju strah? Hahahaha bas seju strah,protivnicki igraci i navijaci se plase dal ce dobiti sa vise ili manje od 20 poena hahahaha

  • *

    4. novembar 2014 | 15:21

    Seje strah sa skorom 0-3 ili sa slikom davljenja igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA