Zvezda se ne bavi Dašićem, on demantuje da je vređao Zvezdu!

Košarkaš Budućnosti objašnjava da ono što se pisalo nije tačno i tvrdi da u taboru crveno - belih to mogu da demantuju

  • 0

Sa mnogo negativnih komentara dočekana je informacija da je Vladimir Dašić, košarkaš Budućnosti posle poraza njegovog tima u Pionoru vređao košarkaše Crvene zvezde prolazeći pored svlačionice i da je čak dobacio rečenice u stilu "Možete da promenite ime u Real Madrid, ali trofeje nećete videti".

Kontroverzni košarkaš tima iz Podgorice oglasio se dva dana posle meča rekavši da to nije tačno.

- Ne znam odakle takva informacija, a da sam upravu, može da se proveri kod igrača i stručnog štaba Crvene zvezde. Oni mogu da potvrde da ništa tako ili slično nisam rekao - rekao je Vladimir Dašić za Vijesti.

Dašić je nekoliko puta bio povezivan sa dolaskom u Partizan, ali do saradnje nikad nije došlo.

- Izuzetno poštujem svakog protivnika i ne želim da mi se pripisuje nešto što nisam uradio. Zaista sam šokiram onim što je napisano, jer me interesuje samo košarka i da moj tim beleži što bolje rezultate - istakao je Dašić.

ZVEZDA NE DEMANTUJE

Zanimljivo, u Crvenoj zvezdi ne žele ovo da demantuju, tačnije da se bave stvarima koje nemaju veze sa košarkom, jer uživaju u trenucima slavlja i pripremama za važan evroligaški meč sa Olimpijakosom, koji se igra u petak od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA