Bivši gensek Zvezde i potpredsednik FS SCG menja Karadžića!

Ukoliko ne smene prvog čoveka Saveza tako što će zameniti delegate u Skupštini, srpski šampion će navodno imati aduta u borbi za FSS

  • 11

Nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde i bivši potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Nebojša Leković pominje se kao moguća zamena da na mestu predsednika FSS zameni Tomislava Karadžića.

Kako Informer saznaje, Leković bi mogao da bude jedan od kandidata ukoliko Crvena zvezda ne uspe da smeni Karadžića tako što će promeniti delegate u Skupštini FSS.

- Ne bih sada pričao o tome. Najvažnije je da pobedimo Dansku kako bismo bili bliži odlasku na EP. Ukoliko izgubimo, onda smo u velikom problemu. Tek nakon utakmice možemo da pričamo o ostalim problemima u srpskom fudbalu, ali je činjenica da bi ljude u fudbalu trebalo pomiriti - rekao je Leković za ovaj list.

Leković je već jednom bio predsednik FSS, u momentu kada je bio drugi čovek FS SCG, a upravo na njegovo mesto 2005. godine došao je sada aktuelni prvi čovek srpskog fudbala. Kao gensek Zvezde, Leković je ostao sve do 2006. godine, a kratko se vratio i u UO kluba sa Marakane za vreme vladavine Vladana Lukića.

Zanimljivo, kada je odlazio iz Zvezde, leković je istakao da je vraćeno više od 10 miliona duga, od čega čak 8,5 miliona bankama, dok je u kasi navodno ostalo još pet miliona, koji su trebali da dođu na ime, do tada, obavljenih transfera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. novembar 2014 | 10:46

    Koja slika i prilika Srpskog fudbala..Cini mi se,a skoro da sam i siguran,da je TOLE u tom drustvu "MICA POSTENI"..XXAAXXAA..Sa njim je FSS bar bio u PLUSU,a sa ovima ce se BRZO STICI DO 60 000 000 DUGA,po staroj,dobroj,uhodanoj praksi sa MRAKane..XXAAXXAA..!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Delija

    5. novembar 2014 | 11:40

    Ne mogu da verujem. Zar opet Crnogorac na čelu FSS. Pa mi nismo normalan narod. Ukinite fudbal u Srbiji. Ako već Srbin ne može da vodi FSS, bolje je ukinuti fudbal nego da se brukamo.

  • serlok

    5. novembar 2014 | 10:47

    Ali vidi im tepih na slici!?!? :))) Pazar 100000%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA