Jovanovski poražena na startu

Španska veteranka Lurdes Domingos Lino zasluženo pobedila Srpkinju 6:3, 6:3 za 74 minuta igre, Bojana sve dalje od Olimpijskih igara

  • 0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kolo WTA turnira u Majamiju, pošto je na startu takmičenja poražena od Lurdes Domingos Lino iz Španije, 6:3, 6:3.

Jovanovski, koja trenutno zauzima 106. mesto na WTA listi, novim porazom potvrdila je katastrofalnu formu ove sezone. Nije opravdala specijalnu pozivnicu organizatora turnira, pa je zasluženo eliminisana posle 74 minuta igre. Ispustila je brejk prednosti u oba seta na startu - vodila je 3:1 u prvom i 2:0 u drugom.

Da je pobedila osvojila bi važne bodove u borbi za plasman na Olimpijske igre, pošto je i prošle godine eliminisana na startu turnira u Ki Biskejnu. Ovako, šanse da zaigra u Londonu sve su manje.

Na turniru koji se igra za nagradni fond 4,8 miliona dolara najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović su kao 13. i 15. nosilac slobodne u prvom kolu. Janković se u drugom kolu sastaje sa anonimnom Nemicom Monom Bartel, dok Ivanovićeva čeka pobednicu duela između Amerikanke Vanje King i Laure Pous Tio iz Španije.

Mečevi srpskih teniserki na programu su u četvrtak ili petak.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA