Gde je Bezbradica? Sa Partizanom u Rusiji nije! (FOTO)

Kao i prošle nedelje u Jerusalimu, krilni centar Partizana se nije našao u timu ni za gostovanje u Volgogradu iako na njegovoj poziciji ne igra ni povređeni Milan Mačvan

  • 8

Košarkaš Partizana, Nemanja Bezbradica (21. 205)  nije sa timom u Volgogradu na meču protiv ekipe "Crveni oktobar" saznaje Telegraf.

Niko ne zna šta se dešava sa statusom mladog košarkaša, koji je nedavno bio izključen iz prvog tima,  tačnije prošle srede se nije našao na spisku za Evrokup i gostovanje u Jerusalimu.

Vujošević je to tada obrazložio da ne može 11, 12 igrač da ima toliku slobodu da svojim potezima dozvoli da klub ode u minus 10 razlike. Prethodno ga je na utakmici sa Banvitom poslao u svlačionicu.

Međutim,  Bezbradica je vraćen u tim , pa je čak i igrao protiv Igokee u Laktašima  ali jedqan minut.

Trener Partizana Duško Vujošević je rekao da na ovom meču neće igrati samo Mačvan i Milosavljević, ali u Rusiji sa ostatkom ekipe nije ni Bezbradica.

Navodno se spekuliše da je povređen na treningu, ali klub to nije saopštio na svom sajtu a poznato je da je bio ranije u sukobu s Vujoševićem, koji ga je čak i slao u svlačionicu na utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    5. novembar 2014 | 20:37

    Pouzdana informacija je da je Bezbradica rekao Vujosevicu da je izgubio kompas u vodjenju ekipe. A posto Dule misli da je on veliki trener,Bezbradicu ponizava tako sto ga u Laktasima uvede da igra JEDAN MINUT, i onda ga posalje na klupu. Takav bezobrazluk od strane kosarkaskog trenera nisam nikada video.

  • 32.Zagorska divizija(Bobek zna istinu)

    5. novembar 2014 | 17:52

    Raskid ugovora mozda? Nece vise da trpi torturu? Samo on zna,novinari imate njegov broj pa ga okrenite,jel to toliko trsko?

  • Lebron

    5. novembar 2014 | 21:25

    Evo ga u Železniku...napraviće Radonja od njega igrača,u instituciji ne može više od ovoga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA