Vujošević: Podižemo igru, biće i rezultata

Zadovoljan sam borbenošću ekipe i igrača u većem delu meča. Nedostajala nam je koncentracija da u odlučujućim momentima dođemo do trijumfa na gostovanju, rekao je strateg Partizana

  • 11

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je da ekipa igra sve bolje, a da će sa boljom igrom doći i pobede i rezultati.

Partizan je poražen u Volgogradu od Crvenog oktobra sa 61:59, ali je bio veoma blizu pobede.

-Evidentno je da podižemo igru. Stvarno sam zadovoljan borbenošću igrača i igrom u većem delu utakmice -rekao je Vujošević.

- Sigurno da će kao posledica dobrih igara doći i dobri rezultati. Za realizaciju večeras falila je koncentracija u odlučujućim momentima kada smo napravili neke greške, koje prosto ne dozvoljavaju da se protiv kvalitetnih ekipa na gostujućem terenu dođe do važne pobede-, istakao je Vujošević.

Partizan u subotu dočekuje MZT Skoplje u sedmom kolu ABA lige gde ima učinak 2-4, a u petom kolu Evrokupa (0-4) dočekuje rumunski Asesoft 12. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    5. novembar 2014 | 22:11

    Šta uradi Čović od čoveka

  • 32.Zagorska divizija(Bobek zna istinu)

    5. novembar 2014 | 21:37

    Dusko Vujosevic- " Bolje biti zadnji u gradu,nego prvi u selu." Gospodine " veliki" treneru ovo ste izjavili prosle sezone,posle plasmane Zvezde u polufinale tog kupa koji igrate. Karma je cudo,ne podcenjujte ni jedno takmicenje. Vi necete proci ni grupu u tom kupu,dok su neki "samo" stigli do polufinala!

  • Vopi

    5. novembar 2014 | 21:58

    Odlicno! Samo tako nastavite :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA