Zvezda ubedljivo poražena u Dubrovniku, pobede Partizana i Radničkog!

Šampion srbije poražen je od Juga sa 12:7 u 4. kolu regionalne lige, dok su Kragujevčani pobedili Branik sa 19:4

  • 3

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od hrvatskog Juga rezultatom 12:7 u 4. kolu regionalne lige, dok je kragujevački Radnički ubedljivo slavio protiv Branika sa 19:4.

'Crveno-beli' sada su treći u grupi B, sa skorom od dve pobede i isto toliko poraza.

Domaće je do pobede predvodio Kanađanin Bikari, sa četiri gola. Na drugoj strani po jednom su se u listu strelaca upisali Strahinja i Viktor Rašović, Bijelić, Obradović, Njegovan, Ranđelović i Jović.

Što se tiče Radničkog oni nisu imali problem sa ekipom iz Maribora. Najefikasniji bio je Srđan Vuksanović sa pet golova, dok je Josip Vrlić dodao tri.

Posle pobede vaterpolista Radničkog i poraza Crvene zvezde, večeras su i preostala dva srpska kluba ostvarili isti učinak u regionalnoj Triglav ligi.

U utakmicama 5. kola Partizan je na Banjici u okviru A grupe ubedljivo slavio protiv Jadrana iz Splita rezultatom 18:4 (4:0, 3:1, 8:1, 3:2), što je druga pobeda crno-belih, dok je Vojvodina u B grupi izgubila na gostovanju splitskom Mornaru - 13:7 (2:1, 4:2, 4:3, 3:1).

Novosađani su pretrpeli drugi poraz u dosadašnjem delu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA